Σταμάτησε τη Μάντσεστερ Σίτι η Τσέλσι - «Χαμογελούν» Άρσεναλ και Λίβερπουλ
i

©Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Σταμάτησε τη Μάντσεστερ Σίτι η Τσέλσι - «Χαμογελούν» Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 21:33 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 17.02.2024

Η Τσέλσι σταμάτησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα παιχνίδι που ήρθε ισόπαλο 1-1, με τη Λίβερπουλ να «χαμογελά αφού παραμένει στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Αυτό το αποτέλεσμα ευνοεί τη Λίβερπουλ η οποία παραμένει στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά, αλλά και την Άρσεναλ που είναι μόνη δεύτερη. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Λονδίνο είχε πιο πολλές σημαντικές στιγμές από τους «πολίτες», ωστόσο ο Χάαλαντ απείλησε πρώτος στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι. Η Τσέλσι λίγο μετά έχασε μεγάλη στιγμή με τον Τζάκσον, ο οποίος βρέθηκε σε ευνοϊκό σημείο σούταρε αλλά ο Έντερσον τον «νίκησε» εντυπωσιακά. 

Ο Στέρλινγκ αφού «προειδοποίησε» στο 33', εννέα λεπτά μετά έκανε το 1-0 για τους «μπλε». Οι παίκτες του Ποτσετίνο βγήκαν ωραία στην κόντρα ο Τζάκσον έδωσε στον Άγγλο επιθετικό και εκείνος αφού πέρασε τον Γουόκερ, στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γκουαρδιόλα ανέβασαν ρυθμό και απείλησαν κυρίως με τον Χάαλαντ και τον Ντε Μπρόινε των οποίων οι προσπάθειες κατέληγαν άουτ εκτός από μία που μπλόκαρε ο Πέτροβιτς. Από τη μεριά της η ομάδα του Λονδίνου προσπαθούσε να κρατήσει το προβάδισμα, ενώ έχασε και σημαντική στιγμή να κάνει δύο τα τέρματά της. Ωστόσο σε δύο περιπτώσεις είπε «όχι» ο Έντερσον, αρχικά στον Στέρλινγκ και στη συνέχεια στον Τσίλγουελ

Νέα επιβλητική νίκη για την Άρσεναλ που συνεχίζει το «κυνήγι» της Λίβερπουλ - Σπουδαίο «διπλό» της Γουλβς επί της Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

19:02 - 17.02.2024

Νέα επιβλητική νίκη για την Άρσεναλ που συνεχίζει το «κυνήγι» της Λίβερπουλ - Σπουδαίο «διπλό» της Γουλβς επί της Τότεναμ

Η Άρσεναλ πήρε νέα επιβλητική νίκη επικρατώντας της Μπέρνλι με 5-0, την ίδια ώρα που η Γουλβς έφυγε με το «διπλό» από το Λονδίνο νικώντας 2-1 την Τότεναμ.

Στο 83ο λεπτό η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε με τον Ρόδρι, o οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ