Νέα επιβλητική νίκη για την Άρσεναλ που συνεχίζει το «κυνήγι» της Λίβερπουλ - Σπουδαίο «διπλό» της Γουλβς επί της Τότεναμ
i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images

Νέα επιβλητική νίκη για την Άρσεναλ που συνεχίζει το «κυνήγι» της Λίβερπουλ - Σπουδαίο «διπλό» της Γουλβς επί της Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 19:02 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 17.02.2024

Η Άρσεναλ πήρε νέα επιβλητική νίκη επικρατώντας της Μπέρνλι με 5-0, την ίδια ώρα που η Γουλβς έφυγε με το «διπλό» από το Λονδίνο νικώντας 2-1 την Τότεναμ.

Η Άρσεναλ πήρε ακόμα μια εμφατική νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά με 5-0 την Μπέρνλι και συνεχίζει το «κυνήγι» της Λίβερπουλ

Η κατάσταση στο πρώτο μέρος ήταν γνωστή με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να έχει το πάνω χέρι και να σκοράρει μόλις στο τέταρτο λεπτό. Ο Μαρτινέλι έδωσε στον Έντεγκααρντ και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους «κανονιέρηδες». Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, αλλά η Άρσεναλ βρήκε και δεύτερο γκολ. 

Στο 41' η ομάδα του βόρειου Λονδίνου κέρδισε πέναλτι, ο Σάκα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος οι «κανονιέρηδες» σκόραραν ακόμα τρία γκολ και... καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Ο Σάκα στο 47' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0, ο Τροσάρ στο 66ο λεπτό έκανε τέσσερα τα τέρμα της Άρσεναλ και ο Χάβερτς στο 78' διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Τότεναμ - Γουλβς

Η Γουλβς πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο νικώντας την Τότεναμ με 2-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «λύκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χάνοντας δοκάρι με τον Χι - Τσαν και στο 43ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Σαράμπια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκόμες ανενόχλητος έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά η Γουλβς έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Σαράμπια πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τα «σπιρούνια», αφού στο 47' ο Κουλουσέφσκι με ωραία ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1. Αλλά στο 63ο λεπτό η ομάδα του Γκάρι Ο' Νίλ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Γκόμες, ο οποίος έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ