Πέρασε «αέρας» από το Λονδίνο η Λίβερπουλ και συνεχίζει στην κορυφή
i

©Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Πέρασε «αέρας» από το Λονδίνο η Λίβερπουλ και συνεχίζει στην κορυφή

Δημήτρης Χούπης 16:31 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 17.02.2024

Η Λίβερπουλ πέρασε «αέρας» από το Λονδίνο επικρατώντας με 4-1 της Μπρέντφορντ και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λίβερπουλ πέρασε «αέρας» από το Λονδίνο επικρατώντας της Μπρέντφορντ με 4-1 στο Λονδίνο και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Στο πρώτο μέρος οι «κόκκινοι» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τον Ντάργουιν Νούνιες στο 35ο λεπτό. Μετά από διώξιμο του Φαν Ντάικ, ο Ζότα πήρε την κεφαλιά και έβγαλε μόνο του τον Ουρουγουανό ο οποίος με ωραίο σκάψιμο «νίκησε» τον Φλέκεν για το 1-0. Ωστόσο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Κλοπ είδε τον Ζότα να αποχωρεί με φορείο και τον Τζόουνς να αποχωρεί επίσης με αναγκαστική αλλαγή. 

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αμυντικών των «μελισσών» και βρήκαν άλλα δύο γκολ. Στο 55' ο Σαλάχ έδωσε τον ΜακΆλιστερ και ο Αργεντινός με ωραία ενέργεια έκανε το 2-0. Εφτά λεπτά ο Σαλάχ στην επιστροφή του έβαλε και γκολ, αφού μετά από λάθος των αμυντικών της Μπρέντφορντ και με ωραίο πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων». 

Αθλητικός διευθυντής Λεβερκούζεν για Αλόνσο: «Νιώθει άνετα εδώ»
BUNDESLIGA

21:20 - 13.02.2024

Αθλητικός διευθυντής Λεβερκούζεν για Αλόνσο: «Νιώθει άνετα εδώ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Σιμόν Ροφλς, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στην Λεβερκούζεν παρά τα σενάρια για τη Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Κλοπ χαλάρωσαν και δέχτηκαν γκολ στο 75' με τον Τόνεϊ, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-3. Στο 86ο λεπτό ο Χάκπο διαμόρφωσε το τελικό 1-4. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ