Αρτέτα για Εμπαπέ: «Ξέρετε ήδη που θα πάει; Μακάρι να είμαστε κι εμείς στη συζήτηση για την απόκτηση του» (vid)

Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Αρτέτα για Εμπαπέ: «Ξέρετε ήδη που θα πάει; Μακάρι να είμαστε κι εμείς στη συζήτηση για την απόκτηση του» (vid)

Κώστας Τόπας 13:20 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 16.02.2024

Ο Μικέλ Αρτέτα κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα γύρω από την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ και την σύνδεση του Γάλλου αστέρα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, Κιλιάν Εμπαπέ πρόκειται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φαίνεται ο πιο πιθανός προορισμός για τον 25χρονο αστέρα. Και ο Μικέλ Αρτέτα αναγνώρισε ότι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 πιθανότατα θα πάει αλλού, αν και τόνισε ότι οι «κανονιέρηδες» αξίζουν να αναγνωριστούν ως σύλλογος που θα μπορούσε να τον υπογράψει.

«Όταν υπάρχει ένας παίκτης αυτού του διαμετρήματος, πρέπει πάντα να είμαστε στη συζήτηση, αλλά όπως λες φαίνεται με διαφορετικό τρόπο», είπε ο Αρτέτα και συνέχισε λέγοντας: «Γιατί όχι;. Αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα, θα χρειαστούμε το καλύτερο ταλέντο και τους καλύτερους παίκτες. Δεν συμμετέχω στις συζητήσεις. Ίσως ο Έντου και οι ιδιοκτήτες να είναι, δεν είμαι σε αυτές τις συζητήσεις μέχρι το τελευταίο στάδιο».

Η Άρσεναλ ταξιδεύει στη Μπέρνλι το Σάββατο (17/02, 17:00) προσπαθώντας να κάνει πέντε νίκες στη σειρά στην Premier League, μιας και την περασμένη αγωνιστική συνέτριψε τη Γουέστ Χαμ με 6-0. Όμως ο Αρτέτα τόνισε τη σημασία της διατήρησης των πρόσφατων επιπέδων της ομάδας του εάν η ομάδα του Λονδίνου θέλει να κερδίσει τον πρώτο τίτλο της Premier League από το 2004.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που σχολίασε την αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί κι άναψε «φωτιές»
LIGUE 1

11:28 - 16.02.2024

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που σχολίασε την αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί κι άναψε «φωτιές»

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συμπαίκτης του Κιλιάν Εμπαπέ στην εθνική Γαλλίας, Ορελιέν Τσουαμενί αντέδρασε στα social media μετά την απόφαση του 25χρονου Γάλλου διεθνή επιθετικού να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους στο τέλος της σεζόν.

«Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν», είπε ο Αρτέτα. «Γνωρίζουμε ότι κάθε αγώνας θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και η Μπέρνλι είναι η πιο σημαντική αυτή τη στιγμή, μια ομάδα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικηθεί. Κοιτάς τα αποτελέσματα και πώς οι ομάδες τις έχουν κερδίσει ή έχουν αναδειχθεί ισόπαλες μαζί τους και έχει περάσει πολύ μικρά περιθώρια.