Τότι: «Ο Ντε Ρόσι κατάφερε να αντικαταστήσει τον Μουρίνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Τότι - Ντε Ρόσι

i

Τότι - Ντε Ρόσι/©Intime

Τότι: «Ο Ντε Ρόσι κατάφερε να αντικαταστήσει τον Μουρίνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:32 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 24.02.2024

Ο Φραντσέσκο Τότι σχολίασε σε Μέσο της Ιταλίας την έως τώρα πορεία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα αλλά και την κλήρωση των «τζιαλορόσι» με την Μπράιτον στο Europa League.

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RaiSport μίλησε αρχικά για την έως τώρα πορεία του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του, Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην τεχνική ηγεσία των «τζιαλορόσι» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κλήρωση των Ρωμαίων με την Μπράιτον, για τους «16» του Europa League.

Ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα της Ιταλίας το 2006 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας δήλωσε για τον Ντε Ρόσι: «Πιστεύω ότι ο Ντανιέλε μπήκε καλά και αμέσως κατάφερε να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Ρόμα είναι μια δύσκολη ομάδα για να την προπονήσεις, ωστόσο πιστεύω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά».

Όσο για την κλήρωση της Ρόμα με την Μπράιτον είπε: «Η Μπράιτον θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που την προετοιμάζει και την προπονεί ένας Ιταλός που γνωρίζει το ποδόσφαιρό μας. Στην Αγγλία τα πηγαίνει μια χαρά, οπότε υπάρχουν 50% πιθανότητες να περάσεις, όπως και να αποκλειστείς».