Η Ρόμα μετά από ματς θρίλερ νίκησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι τη Φέγενορντ και προκρίθηκε στους «16» του Europa League

Η Ρόμα μετά από ματς θρίλερ νίκησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι τη Φέγενορντ και προκρίθηκε στους «16» του Europa League

Δημήτρης Χούπης 00:52 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:53 - 23.02.2024

Η Ρόμα μετά από ένα ματς θρίλερ επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι τη Φέγενορντ (1-1 κ.δ.) και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Europa League.

Η Ρόμα μετά από ένα ματς θρίλερ, νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι τη Φέγενορντ 4-2 (1-1 κ.δ.) και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Η ομάδα από το Ρότερνταμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με τον Χιμένεζ, ο οποίος με το στήθος και αρκετή δόση τύχης έκανε το 1-0. Ωστόσο δέκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πελεγκρίνι, που με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, στέλνοντας έτσι το παιχνίδι στην παράταση. Όπου ούτε εκεί δεν μπήκε κάποιο τέρμα και ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Σπόρτινγκ - Γιουνκ Μπόις

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά με το υπέρ της 3-1 του πρώτου γύρου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό και ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 13ο λεπτό με τον Γιόκερες. Ενώ στο 45ο λεπτό η Σπόρτινγκ είχε καλή στιγμή για να βρει και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λισαβόνας δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, με την ελβετικό σύλλογο να ισοφαρίζει με πέναλτι του Γκάνβουλα στο 81'. Αυτό το γκολ όμως δεν ήταν αρκετό για την πρόκρισή του.

Μαρσέιγ - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Μαρσέιγ έκανε την ανατροπή, νίκησε με 3-1 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τελικά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Σουντάκοφ στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τους Ουκρανούς, αλλά η Μασσαλοί είχαν άμεση απάντηση.

Ο Ομπαμεγιάνγκ πήρε την μπάλα από τον Χαρίτ και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμό έπεσε, αλλά η γαλλική ομάδα σκόραρε κι άλλο τέρμα με τον Σαρ, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Ομπαμεγιάνγκ και με δυνατό πλασέ εξ επαφής έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 το έκανε ο Κοντόμπια στο 81'.

Σπάρτα Πράγας - Γαλατασαράι

Η Σπάρτα Πράγας μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς, επικράτησε με 3-1 της Γαλατασαράι στη ρεβάνς και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Πρεσιάδο στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Τσέχους, αλλά έξι λεπτά μετά ο Μπαρντακτζί ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έμεινε με δέκα στο 70' και τέσσερα λεπτά μετά η Σπάρτα έκανε το 2-1 με τον Τούτσι. Στο 80ο λεπτό ο Χαρασλίν έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 το διαμόρφωσε ο Κούτστα.

Επική πρόκριση για την Καραμπάγκ των δέκα παικτών στους «16» του Europa League - Τρομερή ανατροπή της Φράιμπουργκ  στην παράταση
EUROPA LEAGUE

22:30 - 22.02.2024

Επική πρόκριση για την Καραμπάγκ των δέκα παικτών στους «16» του Europa League - Τρομερή ανατροπή της Φράιμπουργκ στην παράταση

Η Καραμπάγκ των δέκα παικτών ηττήθηκε στην παράταση με 2-3 από την Μπράγκα, αλλά το υπέρ της 4-2 του πρώτου γύρου της έδωσε την πρόκριση στους «16» του Europa League. Η Φράιμπουργκ με ανατροπή νίκησε με 3-2 τη Λανς στην παράταση (2-2 κ.δ.)

Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς