Τρομερός Λαουτάρο Μαρτίνες: Διευρύνει τον μύθο του με την Ίντερ με ιστορικά γκολ (vid)

Λαουτάρο Μαρτίνες & Μάρκους Τουράμ

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τρομερός Λαουτάρο Μαρτίνες: Διευρύνει τον μύθο του με την Ίντερ με ιστορικά γκολ (vid)

Κώστας Τόπας 10:30 - 26.02.2024

Στα 26 του χρόνια, ο Λαουτάρο Μαρτίνες έγινε ο ένατος παίκτης της Ίντερ που έφτασε τα 100 γκολ στη Serie A και καταγράφει το καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος σε μια σεζόν.

Τίποτα δεν θα σταματήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες να ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Αργεντινός επιθετικός εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος στην πρίζα και, παρά το γεγονός ότι η Ίντερ έχει πρακτικά εγγυημένο το «σκουντέτο», ο Αργεντινός φορ βρήκε δύο φορές δίχτυα και συνέβαλε στη νίκη των «νερατζούρι» επί της Λέτσε με 4-0.

Το πρώτο γκολ για τον Μαρτίνες δεν ήταν ένα οποιοδήποτε γκολ αφού, στα 26 του, έφτασε τα 100 στη Serie A αφού έχει παίξει 196 παιχνίδια από τότε που έφτασε στην Ίντερ από τη Ράσινγκ ντε Αβελανέντα το καλοκαίρι του 2018. Μόνο εννέα παίκτες έχουν φτάσει σε αυτό το ορόσημο στην ιστορία της Ίντερ και από αυτούς είναι ο τρίτος μη Ιταλός μετά τον Στέφανο Νάιερς και τον συμπατριώτη του Μάουρο Ικάρντι

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λαουτάρο σημείωσε το δεύτερο του γκολ, το 101ο του, και είναι ήδη πολύ κοντά σε αυτή την κατάταξη με τον Κρίστιαν Βιέρι, τον όγδοο σκόρερ της Serie A στην ιστορία της Ίντερ με 103 γκολ. Ο Λαουτάρο έχει 22 γκολ σε 26 αγώνες και επιβεβαιώνεται ως ένας από τους καλύτερους σκόρερ της φετινής Serie A, έχοντας επτά περισσότερα μπροστά από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος έφτασε τα 15 πετυχαίνοντας επίσης δύο γκολ κόντρα στη Φροζινόνε.