Η ασταμάτητη Ίντερ έστησε... πάρτι κόντρα στη Λέτσε

Παίκτες Ίντερ

i

© PrtScr

Η ασταμάτητη Ίντερ έστησε... πάρτι κόντρα στη Λέτσε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:03 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 25.02.2024

Η Ίντερ επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Λέτσε (0-4) κι έδωσε συνέχεια στη ξέφρενη πορεία της.

Η Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε εκτός έδρας της Λέτσε, δίχως να αντιμετωπίσει καθόλου δυσκολίες (0-4). Με αυτό το τρίποντο, οι «Νερατζούρι» έφτασαν τις εννιά σερί νίκες κι έκαναν αποφασιστικό βήμα τίτλου, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 66 πόντους και στο +9 από τη δεύτερη Γιουβέντους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο... γκάζι και στο 15ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αι πλάσαρε ιδανικά (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο. Η Ίντερ ήταν αυτή που πίεζε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο 54ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Αλέξις Σάντσεζ σέρβιρε στον Φρατέζι, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 2-0.

Οι Μιλανέζοι πήραν ισχυρό προβάδισμα νίκης ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαουτάρο βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το 3-0 σε κενή εστία.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντε Φράι, ο οποίος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ νίκησε τους πάντες στον αέρα και με το κεφάλι βρήκε δίχτυα (0-4).

Λίγο νωρίτερα, η Νάπολι «γκέλαρε» για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν εκτός έδρας κόντρα στην Κάλιαρι (1-1), χάρη στο buzzer beater του Ζίτο. Ο Βίκτορ Όσιμεν σκόραρε στο 66ο λεπτό σε ένα κακό παιχνίδι, με λίγες ευκαιρίες, ενώ στο 90+6 οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ