Τρομερός Βλάχοβιτς: Δύο γκολ σε μισή ώρα κόντρα στη Φροζινόνε (vids)

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

PrtScr

Τρομερός Βλάχοβιτς: Δύο γκολ σε μισή ώρα κόντρα στη Φροζινόνε (vids)

Κώστας Τόπας 15:17 - 25.02.2024

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος μέσα σε 30 λεπτά αγώνα κόντρα στη Φροζινόνε κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Γιουβέντους και Φροζινόνε προσέφεραν γκολ και θέαμα στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης. Ενδεχομένως ήταν ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα στην φετινή Serie A! Η «Γηραία Κυρία» ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε στο τρίτο λεπτό να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος μετά από σέντρα στο ΜακΚένι έκανε την προβολή, για το 1-0 των «μπιανκονέρι».

Οι φιλοξενούμενοι όμως έκαναν το 1-1 στο 14' και στο 27' Μάρκο Μπρετσανίνι ολοκλήρωσε την ανατροπή της Φροζινόνε. Ωστόσο, ο Βλάχοβιτς ξαναχτύπησε. Στο 32ο λεπτό του αγώνα ο ΜακΚένι μοίρασε ξανά ασίστ και ο Σέρβος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Αμερικανός έστειλε την μπάλα στο πέναλτι, ο Βλάχοβιτς έγινε αποδέκτης στη συνέχεια σκόραρε το 15ο του γκολ στη σεζόν, με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό πόδι.

Ο 24χρονος φορ της «Γηραιάς Κυρίας» βρίσκεται σε τρομερή φόρμα φέτος, αφού στα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να σκοράρει δέκα γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ.