Η μπίλια έκατσε στο «Χ» στη ματσάρα ανάμεσα σε Βερόνα και Γιουβέντους

Βερόνα - Γιουβέντους

i

© Glomex

Η μπίλια έκατσε στο «Χ» στη ματσάρα ανάμεσα σε Βερόνα και Γιουβέντους

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:02 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 17.02.2024

Η Βερόνα πήρε δύο φορές το προβάδισμα, η Γιουβέντους βρήκε σε ισάριθμες περιπτώσεις «απάντηση» κι έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες.

Ισόπαλη έληξε η ματσάρα στο «Στάδιο Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι»!

Η Βερόνα υποδέχτηκε τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες (2-2).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με μία «ζωγραφιά». Ο Φολορούνσο πήρε το ριμπάουντ και με ένα αδιανόητο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Στη συνέχεια η Γιουβέντους πίεσε ψηλά για να φέρει το ματς στα ίσα και στο 28΄ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάχοβιτς.

Στην επανάληψη, η Βερόνα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το... καλημέρα. O Νόσλιν υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά για το 2-1. 

Η «Γηραιά Κυρία» έμεινε ξανά πίσω στο σκορ, αλλά δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 55ο λεπτό ο Ραμπιό με ένα σουτ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. 

Με αυτό το αποτέλεσμα η Γιουβέντους έφτασε τους 54 πόντους, ούσα στο -9 από την κορυφή. Από την άλλη η Βερόνα παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 20 πόντους. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (26ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ