Γκέλαρε και με τη Τζένοα κι έχασε έδαφος για την Ευρώπη η Νάπολι

Γκέλαρε και με τη Τζένοα κι έχασε έδαφος για την Ευρώπη η Νάπολι

Sportal newsroom 18:03 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 17.02.2024

Η Νάπολι έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την αξιόμαχη Τζένοα.

Η Νάπολι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές είχε δύο ήττες εκτός έδρας από Τορίνο και Μίλαν και μία ισοπαλία με τη Λάτσιο.

Για την 25η αγωνιστική της Serie A υποδέχθηκε την Τζένοα με στόχο φυσικά να επιστρέψει στις νίκες και να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και κυρίως να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα, που δίνει εισιτήριο στο επόμενο Champions League.

Η ομάδα της Γένοβας, όμως, έβαλε δύσκολα στους Ναπολιτάνους και πήρε τον βαθμό με 1-1.

Στο 47’ ο Φρέντρουπ με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και η Νάπολι απλά ισοφάρισε στο 90’ με τον Ενζόνζε. Στις καθυστερήσεις έψαξε ένα δεύτερο γκολ για την ανατροπή και τη νίκη, ωστόσο, η Τζένοα άντεξε.

Ο σκόρερ των γηπεδούχων μπήκε στο 60' στη θέση του Πολιτάνο και γλίτωσε την ομάδα του από ήττα. Οι «παρτενοπέι» μπορεί να διατήρησαν για 13ο συνεχόμενο ματς (9-4-0) αήττητη την έδρα τους απέναντι στη Τζένοα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού η τετράδα απομακρύνθηκε. 

Οι φιλοξενούμενοι σε κάθε περίπτωση, έφτασαν πολύ κοντά σε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη μετά τη βαριά ήττα από την Αταλάντα με 4-1, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.