Η Ίντερ διέλυσε την Σαλερνιτάνα με τεσσάρα και καλπάζει προς τον τίτλο

Η Ίντερ διέλυσε την Σαλερνιτάνα με τεσσάρα και καλπάζει προς τον τίτλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:57 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 17.02.2024

Η πρωτοπόρος Ίντερ έκανε πάρτι στο «Μεάτσα» επικρατώντας με 4-0 της ουραγού Σαλερνιτάνα, για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Ένα άνετο βράδυ είχε η Ίντερ, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτάνα με 4-0, για την 25η αγωνιστική της Serie A. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ανέβασε στους 10 πόντους τη διαφορά που τη χωρίζει από την δεύτερη της βαθμολογίας, Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά, η Σαλερνιτάνα παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 13 βαθμούς. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 17ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Μάρκους Τουράμ. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε τη πάσα του Κάρλος Αουγκούστο και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Δύο λεπτά μετά οι «νερατζούρι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αουγκούστο βρήκε τον Αργεντινό διεθνή μέσα στη περιοχή και κοντινό σουτ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 40ο λεπτό σκόραραν για τρίτη φορά. όταν ο Ντένζελ Ντάμφρις εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οτσόα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 90' ο Μάρκο Αρναούτοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (26ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ