Πήρε τη νίκη που την διατήρησε κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις η Τορίνο

Πήρε τη νίκη που την διατήρησε κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις η Τορίνο

Στέλιος Βαρδάκης 21:59 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 16.02.2024

Η Τορίνο πανηγύρισε την νίκη με 2-0 απέναντι στη Λέτσε και παρέμεινε πολύ κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Μπελανόβα και Ζαπάτα οι σκόρερ για την «Γκρανάτα».

Πολύ σημαντική νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Τορίνο, που φιλοξένησε τη Λέτσε και παρέμεινε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρώπη. 

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες και να γίνουν απειλητικές.

Άκρως αντίθετο το δεύτερο ημίχρονο όμως, αφού η Τορίνο ξεκίνησε πολύ δυνατά και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στο στο 50’. Ο Μπελανόβα βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με ένα υπέροχο συρτό σουτ, άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 70’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Πόνγκρασιτς είδε την κόκκινη κάρτα και η ομάδα του συνέχισε να αγωνίζεται με 10 παίκτες.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ζαπάτα στο 81’ με κεφαλιά που πήρε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 36 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση. Από την άλλη, η ομάδα του Ρομπέρτο Αβέρσα είναι 13η με 24 πόντους. 

Επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς (22/02 21:45) θα φιλοξενήσει τη Λάτσιο ενώ η Λέτσε θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ίντερ (25/02 19:00) εντός έδρας.

Αφοπλιστικός Μουρίνιο: «Κάποιος που δεν ξέρει από ποδόσφαιρο με πέταξε από τη Ρόμα»
SERIE A

11:38 - 15.02.2024

Αφοπλιστικός Μουρίνιο: «Κάποιος που δεν ξέρει από ποδόσφαιρο με πέταξε από τη Ρόμα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε την πρόσφατη απόλυσή του από τη Ρόμα «απροσδόκητη και άδικη» κατακρίνοντας αυτούς που πήραν την απόφαση να τον απομακρύνουν από την τεχνική ηγεσία των «τζιαλορόσι».

Η 25η αγωνιστική: 

Η βαθμολογία της Serie A:

Η επόμενη αγωνιστική: