Συγκλονίζει η σύντροφος του Μιχαΐλοβιτς: «Η Μπολόνια πλήρωνε τον μισθό του ακόμα και μετά τον θάνατό του»

Η Αριάνα και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

i

© Instagram

Συγκλονίζει η σύντροφος του Μιχαΐλοβιτς: «Η Μπολόνια πλήρωνε τον μισθό του ακόμα και μετά τον θάνατό του»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:48 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 16.02.2024

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Αριάνα Μιχαΐλοβιτς, σύντροφος του Σίνισα, λέγοντας πως η Μπολόνια πλήρωνε τον μισθό του παίκτη ακόμα και μετά τον θάνατό του.

Στις 16 Δεκεμβρίου του 2022 ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Δύο χρόνια αργότερα, η σύντροφός του, Αριάνα, αποκάλυψε πως η Μπολόνια δεν έπαψε να της δίνει τον μισθό του, ακόμα και μετά τον θάνατό του. 

«Ο Σίνισα δεν το περίμενε και δεν το πήρε καθόλου καλά. Είχε πει ότι δεν ήθελε να παραιτηθεί και ήθελε να πολεμήσει. Η Μπολόνια έκανε μια διαφορετική επιλογή και δεν μπορώ να την κρίνω. Ο σύλλογος πλήρωσε τον μισθό του συζύγου μου μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Μια εξαιρετική πράξη που μου έδωσε βεβαιότητες σε μια στιγμή αποπροσανατολισμού.

 Ο πρόεδρος της Μπολόνια, Σαπούτο, αλλά και οι Μπεργκαμίνι, Φενούτσι, Μαρκέτι και Ντι Βάιο δεν με ξέχασαν ποτέ. Υπήρχε εξαιρετική σχέση και με τον Σαμπατίνι. Είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ και μια ιδιαίτερη πόλη. 

Ήταν στις καρδιές μας ακόμη και πριν από την ασθένεια. μετά από αυτό, έγινε βαθιά αγάπη. Όλες οι εβδομάδες που περάσαμε στο νοσοκομείο, οι αγώνες στο γήπεδο. Μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές με καταπληκτικούς ανθρώπους», ανέφερε συγκεκριμένα η σύντροφος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και συνέχισε για το πως αντιμετωπίζει την απώλεια του συζύγου της:

Μουρίνιο: «Αν τιμωρήσουν τη Σίτι, μπορώ ακόμα να κερδίσω την Premier League» (vids)
SERIE A

10:22 - 16.02.2024

Μουρίνιο: «Αν τιμωρήσουν τη Σίτι, μπορώ ακόμα να κερδίσω την Premier League» (vids)

Ο πρώην προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο πρωταγωνιστής του τελευταίου επεισοδίου του podcast του πρώην ποδοσφαιριστή Ρίο Φέρντιναντ. Ο «Special One» μίλησε για τις αμφιλεγόμενες περιόδους του σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για πολλά ακόμη θέματα της επικαιρότητας.

«Ο επαγγελματίας με τον οποίο μίλησα μου είπε κάποια στιγμή: ''Ή σηκώνεσαι και ζεις για τους γιους σου ή αφήνεσαι''. Δεν θα το αρνηθώ. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Έχω καταπληκτικούς γιους και μια υπέροχη εγγονή. Θέλω να ζήσω. Βλέπω τους φίλους μου. Ασχολούμαι με την επιχείρηση που είχε ο Σίνισα. Έχω δύσκολες στιγμές, αλλά τις προσπερνάω χάρη στη βοήθεια των γιων και των κορών μου».