Πικρό ντεμπούτο για τον Μανωλά - Τραυματίστηκε και η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε από τη Μόντσα του Κυριακόπουλου (vid)

Πικρό ντεμπούτο για τον Μανωλά - Τραυματίστηκε και η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε από τη Μόντσα του Κυριακόπουλου (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:16 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 25.02.2024

Στο ντεμπούτο του με τη Σαλερνιτάνα ο Κώστας Μανωλάς γνώρισε την ήττα από τη Μόντσα του Κυριακόπουλου με 2-0. Νίκες για Τζένοα κι Έμπολι.

Η Σαλερνιτάνα με ελληνικό χρώμα γνώρισε μία ακόμα οδυνηρή ήττα.

Με τους Κώστα Μανωλά, ο οποίος έκανε ντεμπούτο και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και τον Κύπριο Γρηγόρη Κάστανο, πάλεψε, αλλά σ’ ένα πεντάλεπτο πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά λάθη της, δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι από τη Μόντσα με 2-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A.

Με τη νέα ήττα η Σαλερνιτάνα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά έχει ελάχιστες ελπίδες της να παραμείνει στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. Ο Μανωλάς να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε κι αντικαστάθηκε στο 61’ από τον Ζερόμ Μπόατενγκ.

Για τους φιλοξενούμενους, που πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μαλντίνι στο 78’ και του Πεσίνα στο 83’, ο Γιώργος Κυριακόπουλος μπήκε στο 73’ αντί του Ίτσο. ως αλλαγή από το 73ο λεπτό.

Με δύο γκολ σε ένα τετράλεπτο, παράλληλα, η Τζένοα πήρε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της με 2-0 επί της Ουντινέζε. Ο Αργεντινός Ματέο Ρετεγκί άνοιξε το σκορ στο 36’ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Γένοβας ο Ιταλός Ματία Μπάνι στο 40’.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο μετρά πλέον 33 βαθμούς, ενώ η Ουντινέζε έμεινε στους 23 βαθμούς. Στο 49’ τελείωσαν οι πιθανότητες της Ουντινέζε να πάρει κάτι από το ματς, αφού έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας αποβολής του Κρίστενσεν.

Νωρίτερα, μεγάλη νίκη πέτυχε η Εμπολι 2-2 στο στάδιο «Μαπέι» επί της Σασουόλο με 3-2 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 11’ με τον Λουπέρτο και στο 64’ με πέναλτι του Νιανγκ.

Η Σασουόλο ισοφάρισε σε 1-1 στο 54’ με πέναλτι του Πιναμόντι και στο 77’ σε 2-2 με τον Φεράρι. Αλλά η Έμπολι στο 94’ πήρε τη σπουδαία νίκη με το γκολ του Μπαστόνι.