«Δένει» τον Βλάχοβιτς έως το 2028 η Γιουβέντους

Βλάχοβιτς

i

© Glomex

«Δένει» τον Βλάχοβιτς έως το 2028 η Γιουβέντους

Πάνος Κορομηλάς 18:00 - 28.02.2024

Κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με τη Γιουβέντους έως το 2028, βρίσκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Μια ανάσα από την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους μέχρι το 2028, βρίσκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzeta dello Sport, ο Σέρβος φορ είναι πρόθυμος τα παραμείνει στο Τορίνο για αρκετά χρόνια ακόμη και ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ατζέντη του για να προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον σύλλογο.

Το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και η Γιουβέντους θέλει να δεσμεύσει για δύο χρόνια ακόμα το βασικό επιθετικό της όπλο στην τρέχουσα σεζόν.

Από την αρχή της χρονιάς, ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας 15 γκολ και τρεις ασίστ σε 25 εμφανίσεις. Αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση των «μπιανκονέρι» και είναι ένας εκ των βασικών λόγων που η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της Serie A.

Αξιοσημείωτο είναι πως στους τελευταίους εννέα αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, έχει απολογισμό 10 γκολ και δύο ασίστ, αποτελώντας τη «σταθερά» στη επίθεση, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Αλέγκρι για να επιστρέψει στο Champions League.

Υπενθυμίζεται πως πριν ενταχθεί στο δυναμικό της, ο Βλάχοβιτς είχε τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στη Φιορεντίνα. Στα 3,5 χρόνια που έμεινε στους «βιόλα» είχε 108 συμμετοχές, με 49 γκολ και οκτώ ασίστ, με αποτέλεσμα να αποτελέσει γρήγορα πόλο έλξης για πιο ισχυρούς συλλόγους.

Έτσι, η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της 83 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και πλέον βρίσκεται ένα βήμα από το να τον κρατήσει στο Τορίνο για τέσσερα χρόνια ακόμα, παρά το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ ανά διαστήματα.