Ίλιγγος: Το νέο απόκτημα του Βλάχοβιτς είναι ένα ρολόι και κοστίζει 350.000 ευρώ!

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

PrtScr

Ίλιγγος: Το νέο απόκτημα του Βλάχοβιτς είναι ένα ρολόι και κοστίζει 350.000 ευρώ!

Στέλιος Βαρδάκης 19:36 - 27.02.2024

Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Σέρβος επιθετικός της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, για το καινούριο του ρολόι.

Δεδομένου ότι κερδίζουν εκατομμύρια ετησίως, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές συνηθίζουν να αγοράζουν ακριβά ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα, κοσμήματα κλπ. Ανάμεσα τους και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος βγήκε για ψώνια και προχώρησε σε μία αρκετά ακριβή αγορά.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός της Γιουβέντους πήρε ένα ρολόι «Richard Mille», που πρόκειται για ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα (RM67-02 Mutaz Barshim) και του κόστισε 350 χιλιάδες ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω μοντέλο που έκανε δικό του ο 24χρονος άσος κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τον γνωστό αθλητή του Κατάρ, Μιουτάζ Μπαρσίμ και δεν το έχει μόνο ο Βλάχοβιτς από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Το ίδιο ρολόι ανήκει στον Βόσνιο ποδοσφαιριστή Μίραλεμ Πιάνιτς.

Κοβάσεβιτς: «Ο Βλάχοβιτς μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο»
SERIE A

19:58 - 26.02.2024

Κοβάσεβιτς: «Ο Βλάχοβιτς μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, Ντούσαν Βλάχοβιτς, που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεσμεύεται με τη Γιουβέντους με συμβόλαιο που ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2026. Την τρέχουσα σεζόν στη Serie A έχει σκοράρει 15 γκολ σε 23 αγώνες. Μόνο ο φετινός πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος και αρχηγός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, έχει περισσότερα από αυτόν (22).