Ο Ρουγκάνι... ξελάσπωσε τη Γιουβέντους στις καθυστερήσεις και την κράτησε ζωντανή για τη «μάχη» του τίτλου

Ο Ρουγκάνι... ξελάσπωσε τη Γιουβέντους στις καθυστερήσεις και την κράτησε ζωντανή για τη «μάχη» του τίτλου

Δημήτρης Χούπης 15:27 - 25.02.2024

Η Γιουβέντους πήρε μια μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις επικρατώντας της Φροζινόνε με 3-2 και την κράτησε ζωντανή στη «μάχη» του τίτλου.

Η Γιουβέντους πήρε μεγάλη νίκη. Η ομάδα του Τορίνο χάρη στο γκολ του Ρουγκάνι στις καθυστερήσεις επικράτησε με 3-2 της Φροζινόνε και την κράτησε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Το πρώτο μέρος ήταν ροντέο, αφού είχε τέσσερα γκολ και μία ανατροπή του σκορ. Η «γηραιά κυρία» πήρε το προβάδισμα στο τρίτο μόλις λεπτό με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος με ένα πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ισοφάρισαν με τον Τσεντίρα, που με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Φροζινόνε όμως βρήκε και δεύτερο γκολ και ανέτρεψε το παιχνίδι στο 27' με τον Μπρεστσιάνι. Η ομάδα του Τορίνο όμως πέντε λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Φροζινόνε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα το παιχνίδι ήταν πάνω κάτω, με τους παίκτες των δυο ομάδων να προσπαθούν να βρουν το γκολ της νίκης. Στο 90ο λεπτό ο Βλάχοβιτς έχασε μια σπουδαία φάση, αλλά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα αρκετά ψηλά. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Ρουγκάνι από πολύ δύσκολο σημείο διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ