Αρέσει στην Μπάγερν ο Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ - Πρόταση των «Reds» στον Ραμπιό
i

© PrtScr/Intime

Αρέσει στην Μπάγερν ο Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ - Πρόταση των «Reds» στον Ραμπιό

Γιάννης Λιβανός 15:20 - 27.02.2024

Τον διάδοχο του Αλφόνσο Ντέιβις φέρεται πως έχει βρει η Μπάγερν Μονάχου στο πρόσωπο του Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα οι «κόκκινοι» φαίνεται πως χτύπησαν την πόρτα της Γιουβέντους για τον Ραμπιό.

Ύστερα από τη διαφαινόμενη συμφωνία του Αλφόνσο Ντέιβις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως «τσεκάρει» μερικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν την επόμενη ημέρα στο αριστερό της άκρο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ««Daily Mail» οι Βαυαροί έχουν αποφασίσει ποιος είναι ο εκλεκτός που θα διαδεχθεί τον Ντέιβις.

Ο λόγος φυσικά για τον Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ, με τους ιθύνοντες της Μπάγερν να βλέπουν στο πρόσωπο του Σκωτσέζου τον επόμενο βασικό αριστερό τους μπακ.

Ο Ρόμπερτσον σε λίγες μέρες γίνεται 30 χρονών και το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2026. Στο στρατόπεδο της Μπάγερν ωστόσο, τα υψηλόβαθμα στελέχη φαίνεται πως είναι αποφασισμένα να αποκτήσουν τον παίκτη των «Reds», ακόμη κι αν αυτό προϋποθέτει να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό χρημάτων.

Φέτος ο Ρόμπερτσον μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής με τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα ο Σκωτσέζος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια μέχρι στιγμής, έχοντας ένα τέρμα και μία ασίστ, ενώ ο Έλληνας παίκτης έχει παίξει 19 φορές, μοιράζοντας παράλληλα και τέσσερις ασίστ.

Με τη Λίβερπουλ, στην οποία εντάχθηκε το 2017, ο Ρόμπερτσον έχει παίξει 282 φορές, έχει βρει δίχτυα εννέα φορές και έχει τροφοδοτήσει σε συμπαίκτες του 64 τελικές πάσες.

Προτάση από Λίβερπουλ και άλλες δύο αγγλικές ομάδες έχει ο Ραμπιό

Την ίδια ώρα οι «κόκκινοι» φαίνεται πως «ψάχνονται» για να ενισχύσουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής τους, με τον Γάλλο, Αντριάν Ραμπιό, να βρίσκεται στο «ραντάρ» της αγγλικής ομάδας.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αντριάν Ραμπιό θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε τελικά, παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να παραμείνει στη «Γηραιά Κυρία», ανανεώνοντας για ένα χρόνο το συμβόλαιό του, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παραμείνει στο Τορίνο και του χρόνου. Οι δύο πλευρές μάλιστα φέρεται πως συζητούν για να επεκτείνουν το συμβόλαιό τους για έναν ακόμη χρόνο, με τη διοίκηση της Γιουβέντους να του προσφέρει τις ίδιες ετήσιες απολαβές, ύψους οκτώ εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο «νησί», ο διεθνής Γάλλος μέσος, που αγωνίζεται στον ιταλικό σύλλογο από το 2019 και έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενός κυπέλλου και ενός σούπερ καπ, έχει τρεις προτάσεις από την Αγγλία και συγκεκριμένα από Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ.