Σκέψεις της Λίβερπουλ για πάρτι σε όλη την πόλη προς τιμήν του Κλοπ!

Σκέψεις της Λίβερπουλ για πάρτι σε όλη την πόλη προς τιμήν του Κλοπ!

Κώστας Τόπας 11:08 - 27.02.2024

Η Λίβερπουλ εξετάζει τη δυνατότητα διοργάνωσης παρέλασης στο κέντρο της πόλης στο τέλος της σεζόν, προς τιμήν του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αποχαιρετιστήρια σεζόν του, επικρατώντας της Τσέλσι με 1-0 στο Γουέμπλεϊ, παρόλο που υπέστη σημαντικές απώλειες τραυματισμών στην προετοιμασία του αγώνα. Η Λίβερπουλ ήταν χωρίς τη βασική παρουσία των Άλισον Μπέκερ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Ντομινίκ Σομποζλάι, Ντιόγκο Τζότα, Κέρτις Τζόουνς, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ντάρβιν Νούνιες.Παρά το γεγονός ότι ήταν υπό μεγάλη πίεση από την Τσέλσι προς το τέλος των 90 λεπτών, η... νεαρή ομάδα του Κλοπ κατάφερε να πάει το παιχνίδι στην παράταση όπου ο Βίρτζιλ Βαν-Ντάικ σκόραρε μετά από ασίστ του Τσιμίκα στο 118ο λεπτό.

Μετά τον αγώνα ο Κλοπ περιέγραψε τη νίκη ως «το πιο ιδιαίτερο τρόπαιο που έχω κερδίσει ποτέ», και η Λίβερπουλ φέρεται να σχεδιάζει μια παρέλαση για να τιμήσει το επίτευγμα.

Η παρέλαση θα γινόταν στο τέλος της σεζόν, αλλά η ένδειξη είναι ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από την πορεία της Λίβερπουλ σε άλλες διοργανώσεις.

«Η Λίβερπουλ συζητά να πραγματοποιήσει μια παρέλαση στο τέλος της σεζόν στο κέντρο της πόλης μετά τη νίκη της στο Carabao Cup για να επιτρέψει στους οπαδούς να αποχαιρετήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ τον κατάλληλο αποχαιρετισμό», έγραψαν οι «Times». «Ο σύλλογος δεν θα διεξήγαγε κανονικά μια περιοδεία ανοιχτού λεωφορείου μετά από μια νίκη στη διοργάνωση, αλλά το γεγονός ότι ο σεβαστός προπονητής της Λίβερπουλ παραιτείται τον Μάιο μετά από εννέα χρόνια επικεφαλής έχει προκαλέσει συζητήσεις σε επίπεδο στελεχών.

Δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση και η Λίβερπουλ θα μπορούσε ακόμη να σηκώσει άλλα τρία τρόπαια αυτή τη σεζόν, δεδομένου ότι είναι στην κορυφή της Premier League και περιλαμβάνει τα τελευταία στάδια του FA Cup και του Europa League», καταλήγει το δημοσίευμα.

Σε περίπτωση που τα σχέδια πραγματοποιηθούν, το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ θα πρέπει να απευθύνει επίσημη πρόσκληση στο Λίβερπουλ για να οργανώσει το πάρτι στους δρόμους της πόλης. Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε πιο πρόσφατα μια παρέλαση το 2022 μετά τις νίκες της στο Carabao Cup και το FA Cup, το γεγονός συνέβη την ημέρα μετά την ήττα του συλλόγου στον τελικό του Champions League με 1-0 από τη Ρεάλ στο Παρίσι.