Η πατρική αγκαλιά του Κλοπ στον Τσιμίκα μετά την κατάκτηση του Carabao Cup (vid)

Γιούργκεν Κλοπ & Κώστας Τσιμίκας

i

PrtScr

Η πατρική αγκαλιά του Κλοπ στον Τσιμίκα μετά την κατάκτηση του Carabao Cup (vid)

Κώστας Τόπας 09:29 - 26.02.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του τελικού του Carabao Cup απέναντι στην Τσέλσι, έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον Κώστα Τσιμίκα.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Carabαο Cup σε έναν συναρπαστικό τελικό απέναντι στην Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ», χάρη στην ασίστ του Κώστα Τσιμίκα και την κεφαλιά του Φαν Ντάικ στο 118' της αναμέτρησης. Οπως ήταν λογικό αμέσως μετά το γκολ, οι παίκτες της Λίβερπουλ έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Περισσότερο από κάθε άλλον, ο «Greek Scouser», ο οποίος αφού πρώτα πανηγύρισε μαζί με τον Φαν Ντάικ στη συνέχεια γύρισε προς το πλευρό των οπαδών των «Reds» κι έσφιξε τις γροθιές του.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του. Ο Γερμανός τεχνικός έσπευσε πρώτα να αγκαλιάσει τον Κώστα Τσιμίκα κι έπειτα να μοιράσει τα συγχαρητήρια του και στους υπόλοιπους παίκτες των «Reds».

Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος που κατακτά ο Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ, μετά το League Cup του 2022 και το FA Cup της ίδιας χρονιάς. Η Λίβερπουλ έχει πλέον κατακτήσει το Λιγκ Καπ 10 φορές στην ιστορία της, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το έχει κατακτήσει υπό τον Κλοπ. Το πρώτο ήρθε σε μια αξιοσημείωτη σεζόν το 2021/22 που είδε τους «Reds» να κάνουν μεγάλη πορεία σε κάθε διοργάνωση, αλλά τελικά να τελειώσει η σεζόν με μόνο δύο από τα τέσσερα πιθανά τρόπαια.