Το μήνυμα του Τσιμίκα για την κατάκτηση του League Cup: «Ξανά και ξανά» (pic)

Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images/Ideal Images

Το μήνυμα του Τσιμίκα για την κατάκτηση του League Cup: «Ξανά και ξανά» (pic)

Πάνος Κορομηλάς 23:28 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 25.02.2024

Ο Κώστας Τσιμίκας έστειλε το δικό του πανηγυρικό μήνυμα, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι και την κατάκτηση του League Cup.

Ο τελικός του League Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι ήταν συναρπαστικός.

Οι κόκκινοι επικράτησαν με 1-0 στην παράταση και πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο στη σεζόν, σε ένα κατάμεστο «Γουέπλεϊ». Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, ήταν μια ανάσα από το να κριθεί στη «ρώσικη ρουλέτα», όμως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ βρήκε δίχτυα δύο λεπτά πριν το φινάλε, χαρίζοντας το δέκατο League Cup της ιστορίας της Λίβερπουλ.

Καθοριστικός στην κατάκτηση του τροπαίου ήταν και ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 87', είχε πολύ καλή απόδοση και ήταν αυτός που «σέρβιρε» για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Με εκτέλεση κόρνερ ακριβείας βρήκε τον Φαν Ντάικ, που νίκησε τον Πέτροβιτς με το κεφάλι.

Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος που κατακτά ο Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ, μετά το League Cup του 2022 και το FA Cup της ίδιας χρονιάς.

Μετά τη λήξη του ματς, έκανε μια πανηγυρική ανάρτηση στα social media, με φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές της θητείας του στο «Άνφιλντ»:

«Ξανά και ξανά» έγραφε το μήνυμα της δημοσίευσης, με αναφορά στις δύο προηγούμενες κατακτήσεις τροπαίων.