«Τρελάθηκε» ο Τσιμίκας μετά την «μαγική» ασίστ στον Φαν Ντάικ (vid)

Κώστας Τσιμίκας

i

PrtScr

«Τρελάθηκε» ο Τσιμίκας μετά την «μαγική» ασίστ στον Φαν Ντάικ (vid)

Κώστας Τόπας 08:44 - 26.02.2024

Με την ψυχή του πανηγύρισε ο Κώστας Τσιμίκας το γκολ που πέτυχε ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στον τελικό του Carabao Cup, μετά την «μαγική» ασίστ που μοίρασε στον Ολλανδό στόπερ της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Carabαο Cup σε έναν συναρπαστικό τελικό απέναντι στην Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ», χάρη στην ασίστ του Κώστα Τσιμίκα και την κεφαλιά του Φαν Ντάικ στο 118' της αναμέτρησης.

Εκείνο το λεπτό, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μέσα στην περιοχή και με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους «reds», μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα. Οπως ήταν λογικό αμέσως μετά το γκολ, οι παίκτες της Λίβερπουλ έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Περισσότερο από κάθε άλλον, ο «Greek Scouser», ο οποίος αφού πρώτα πανηγύρισε μαζί με τον Φαν Ντάικ στη συνέχεια γύρισε προς το πλευρό των οπαδών των «Reds» κι έσφιξε τις γροθιές του. Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος που κατακτά ο Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ, μετά το League Cup του 2022 και το FA Cup της ίδιας χρονιάς.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Έλληνας διεθνή μπακ έκανε μια πανηγυρική ανάρτηση στα social media, με φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές της θητείας του στο «Άνφιλντ»:

«Ξανά και ξανά» έγραφε το μήνυμα της δημοσίευσης, με αναφορά στις δύο προηγούμενες κατακτήσεις τροπαίων.