Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ θέλει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τον Μόντριτς

Μόντριτς

i

© Intime

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ θέλει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τον Μόντριτς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:20 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 27.02.2024

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για τη σπουδαία επιστροφή του Λούκα Μόντριτς.

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Κροάτης «θρύλος» στρέφει την προσοχή του στον επόμενο και ίσως τελευταίο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του.

Ο μέσος της «Βασίλισσας» έχει δεχθεί προτάσεις από Σαουδική Αραβία, ενώ έχει μπει «σφήνα» και η Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μοιάζει διατεθειμένη να πιέσει ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα του Ζάγκρεμπ «24 Sata», η διοίκηση της Ντίναμο έχει έρθει σε επικοινωνία με τον παίκτη και προσπαθεί να τον πείσει να κλείσει την καριέρα του εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον ίδιο.

Ο Μόντριτς αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Μέτρησε 77 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του συλλόγου, πέτυχε 24 γκολ κι έδωσε 21 ασίστ, πριν αποχωρήσει για λογαριασμό της Τότεναμ. Στο Λονδίνο έμεινε για τέσσερα χρόνια πριν ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τη φανέλα της «Βασίλισσας» έγραψε τη δική του ιστορία, κατακτώντας πέντε Champions League, πέντε τίτλους παγκοσμίου συλλόγων, τέσσερα ευρωπαϊκά σούπερ καπ, τέσσερα σούπερ καπ στην Ισπανία, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Επίσης συνολικά μέτρησε 517 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 39 γκολ και 83 ασίστ.