Ντέμης για το Ντίναμο - ΠΑΟΚ: «Πιο δύσκολη κλήρωση σε σχέση με τον Ολυμπιακό - Μπορεί να περάσει»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης για το Ντίναμο - ΠΑΟΚ: «Πιο δύσκολη κλήρωση σε σχέση με τον Ολυμπιακό - Μπορεί να περάσει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:42 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 27.02.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τις επερχόμενες «μάχες» του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2) στη Νιόν έβγαλε αντιμέτωπο τον Δικέφαλο με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Τα ματς θα είναι διπλά και θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Μαρτίου, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει την πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας και τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη κλήρωση, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή της Nova Monday FC, για την αντίπαλο του Δικεφάλου και για τις πιθανότητες πρόκρισης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την κλήρωση:

«Ο ΠΑΟΚ είχε πιο δύσκολη κλήρωση σε σχέση με τον Ολυμπιακό, όμως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν είναι μία ομάδα που μπορεί να φοβάται. Ο Λουτσέσκου μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα πως είναι ένας προπονητής που ξέρει να παίζει παιχνίδια νοκ άουτ, είτε στην Ευρώπη είτε στο Κύπελλο. Η Ντινάμο έκανε βέβαια μία σπουδαία πρόκριση (σ.σ. απέκλεισε τη Μπέτις), αλλά δεν είναι μία ομάδα φόβητρο αν ο ΠΑΟΚ πιάσει την απόδοση που πρέπει. Θα πόνταρα στον ΠΑΟΚ, εάν είναι καλός μπορεί να περάσει».