Σπαζοκεφαλιά οι στόπερ για τον Λουτσέσκου!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© intime

Σπαζοκεφαλιά οι στόπερ για τον Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 11:34 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 27.02.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στο κέντρο της άμυνας του λόγω τραυματισμών και ο Λουτσέσκου ψάχνει τις εναλλακτικές του.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να προβληματίζεται για το κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Εκτός από τους τραυματίες Έκονγκ-Μιχαηλίδη, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Έτσι, οι διαθέσιμες επιλογές που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό είναι ο Τόμας Κεντζιόρα και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Παναγιώτης Παναγιώτου.

Υπό προϋποθέσεις ως κεντρικός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και ο Γιόνι Ότο, που έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές ως στόπερ στην καριέρα του. Ενώ υπάρχει και το... τρελό σενάριο σε περίπτωση ανάγκης του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να ζει για αρκετό χρονικό διάστημα με θέμα στο κέντρο της άμυνας του, αφού ο Έκονγκ χάνει τη σεζόν με την εγχείρηση που θα πραγματοποιήσει σήμερα 27/8 λόγω της θλάσης του τρίτου βαθμού που υπέστη. Ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι εκτός με μυϊκό θέμα και θα μείνει εκτός 4-5 εβδομάδες.

Άξιο αναφοράς είναι πως για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι ετοιμοπόλεμοι κεντρικοί αμυντικοί του Δικεφάλου είναι μόνο οι Κεντζιόρα και Κουλιεράκης, αφού ο Νάσμπεργκ είναι εκτός λίστας. Ο νεαρός Παναγιώτου είναι μεν στη λίστα Β και προπονείται συχνά με την πρώτη ομάδα αλλά έχει αγώνες μόνο με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Έτσι, ο Λουτσέσκου προσπαθεί να δει εναλλακτικές αναγκαστικά με... αλχημείες.