Η Ρεάλ «κλέβει» και τον αδερφό του Εμπαπέ από την Παρί

Κιλιάν & Ίθαν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Η Ρεάλ «κλέβει» και τον αδερφό του Εμπαπέ από την Παρί

Κώστας Τόπας 11:25 - 27.02.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ και η οικογένειά του ζήτησαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει τον αδερφό του Έιθαν, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία.

Τα αδέρφια Εμπαπέ αναμένεται να αγωνίζονται μαζί στη Ρεάλ την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «El Chiringuito» ο Γάλλος διεθνής (75 συμμετοχές, 46 γκολ) και η οικογένειά του έχουν εκφράσει την επιθυμία να «στρατολογήσουν» και τον Έιθαν στους «μερέχνες». Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε πρόσφατα στον πρόεδρό του Νασέρ Αλ Κελαϊφί ότι δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του και θα έφευγε από τον σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι.

Εάν ο επόμενος προορισμός του δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να υποδεχθεί τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018. Την περασμένη εβδομάδα, η εφημερίδα Marca μάλιστα υποστήριξε ότι ο Γάλλος σταρ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους.

Για το «El Chiringuito», η άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ είναι αναμφισβήτητη. Και η εκπομπή μάλιστα προσθέτει ότι «ο Εμπαπέ δεν θα έρθει μόνος. Το προσύμφωνο υπεγράφη πριν από δύο εβδομάδες, αλλά η οικογένεια έκανε πρόταση στη Ρεάλ τις τελευταίες ημέρες», διαβεβαιώνει ο δημοσιογράφος Εντουάρντο Ίντα. «Είναι ένα θέμα που προστέθηκε στο προσύμφωνο που δεν θα έθετε υπό αμφισβήτηση αυτό. Είναι μια επιθυμία, μια μεταγραφή στο μηδέν. Η οικογένεια του Εμπαπέ ζήτησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από λίγες ημέρες να στρατολογήσει και τον αδελφό του Έιθαν Η Ρεάλ το σκέφτηκε και, τελικά, είπε ναι».

Ο Εμπαπέ θα δειπνήσει με τον Μακρόν και τον εμίρη του Κατάρ με φόντο το μέλλον του
LIGUE 1

08:37 - 27.02.2024

Ο Εμπαπέ θα δειπνήσει με τον Μακρόν και τον εμίρη του Κατάρ με φόντο το μέλλον του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έλαβε πρόσκληση να συμμετάσχει σε επίσημο δείπνο αυτή την Τρίτη (27/02) στο παλάτι των Ηλυσίων. Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας κι αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν θα δειπνήσει εκεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Εμμανουέλ Μακρόν, καθώς και με τον Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπεν Χαμάντ Αλ Θάνι.

Ο 17χρονος Έιθαν Εμπαπέ, ο οποίος έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν, είχε υπογράψει ένα επίδοξο συμβόλαιο με τον σύλλογο το 2021. Αυτό λήγει το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο θα τον αφήσει ελεύθερο τον Ιούνιο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που κλήθηκε πολλές φορές στον όμιλο από τον Λουίς Ενρίκε, κατέγραψε τον πρώτο του αγώνα με την πρώτη ομάδα, στις 20 Δεκεμβρίου κόντρα στη Μετς (3-1, 17η ημέρα της L1). Έπαιξε επίσης δύο φορές στο Coupe de France.