Ο Εμπαπέ θα δειπνήσει με τον Μακρόν και τον εμίρη του Κατάρ με φόντο το μέλλον του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Ο Εμπαπέ θα δειπνήσει με τον Μακρόν και τον εμίρη του Κατάρ με φόντο το μέλλον του

Κώστας Τόπας 08:37 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 27.02.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έλαβε πρόσκληση να συμμετάσχει σε επίσημο δείπνο αυτή την Τρίτη (27/02) στο παλάτι των Ηλυσίων. Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας κι αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν θα δειπνήσει εκεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Εμμανουέλ Μακρόν, καθώς και με τον Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπεν Χαμάντ Αλ Θάνι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μεταβεί στο παλάτι των Ηλυσίων το βράδυ της Τρίτης (27/02) για να δειπνήσει με τον Εμάνουελ Μακρόν και τον εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί. Σύμφωνα με την Le Parisien, ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν έχει προσκληθεί από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας να παραστεί στο δείπνο στις αίθουσες της επίσημης κατοικίας του.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο πλαίσιο πολιτικών και διπλωματικών συζητήσεων μεταξύ Γαλλίας και Κατάρ. Από τη Γαλλία επισημαίνουν επίσης ότι ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί θα συμμετάσχει σε άλλες συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί μεταξύ του Γάλλου προέδρου και της αντιπροσωπείας του Κατάρ αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν θα είναι παρών στις συζητήσεις για τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κιλιάν Εμπαπέ προσκαλείται στο παλάτι των Ηλυσίων, εκεί όπου τον έχουν ήδη υποδεχθεί πολλές φορές. Επιπλέον, τον Φεβρουάριο του 2018, μετά την εκλογή του Τζορτζ Γουεά, ως προέδρου της Λιβερίας, ο Εμπαπέ είχε ήδη προσκληθεί να μοιραστεί ένα επίσημο γεύμα με τους δύο αρχηγούς κρατών.

Και ποιος να την κοντράρει: Η Ρεάλ φτιάχνει την απόλυτη Dream Team για την επόμενη σεζόν και όλοι έχουν την ίδια απορία!
LA LIGA

14:43 - 26.02.2024

Και ποιος να την κοντράρει: Η Ρεάλ φτιάχνει την απόλυτη Dream Team για την επόμενη σεζόν και όλοι έχουν την ίδια απορία!

Κιλιάν Εμπαπέ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Αλφόνσο Ντέιβις. Μερικά ονόματα αστέρων που θα απαρτίζουν το ρόστερ της Ρεάλ από τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βάλει ήδη τις βάσεις για την επόμενη χρονιά και είναι ήδη ξεκάθαρο ότι οι «μερένχες» έχουν μια ομάδα «διψασμένη» για τίτλους μέχρι την επόμενη δεκαετία. Το ερώτημα είναι ένα. Ποιος θα την σταματήσει;

Αφού έμαθε ότι ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν εν θα συνεχίσει με την ομάδα στη γαλλική πρωτεύουσα, δεν θα ήταν περίεργο αν το μέλλον του Γάλλου αστέρα θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο δείπνο.