Ο Ράμος έσωσε τον βαθμό για την Παρί Σεν Ζερμέν στις καθυστερήσεις

Ο Ράμος έσωσε τον βαθμό για την Παρί Σεν Ζερμέν στις καθυστερήσεις

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:25 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 25.02.2024

Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκονσάλο Ράμος (90+7'), η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στη Ρεν, για την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Ρεν βρέθηκε «αγκαλιά» με το «διπλό» στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο οι Παριζιάνοι με ήρωα τον Γκονσάλο Ράμος απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, για την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, ενώ η Ρεν παρέμεινε στην 7η θέση με 35 πόντους.

Οι γηπεδούχοι στο 20ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βιτίνια, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά, ο Στιβ Μανταντά απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ωστόσο στο 33ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Αμίν Γκουιρί. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έκανε μια εξαιρετική κούρσα, πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για τη Ρεν.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κέρδισε πέναλτι, μετά το μαρκάρισμα του Κρίστοφερ Γου πάνω στον Γκονσάλο Ράμος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πορτογάλος διεθνής, όπου και ευστόχησε για το τελικό 1-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (24ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ