Ο Μπόλονι κατέβασε κάμερα και απείλησε με χαστούκι δημοσιογράφο (vid)

Λάζλο Μπόλονι

i

©intime

Ο Μπόλονι κατέβασε κάμερα και απείλησε με χαστούκι δημοσιογράφο (vid)

Δημήτρης Χούπης 13:41 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 25.02.2024

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι είχε έντονο διάλογο με έναν δημοσιογράφο μετά από την ήττα της Μετς από τη Λυών, λέγοντάς του μεταξύ άλλων ότι αξίζει χαστούκι.

Έναν έντονο διάλογο με δημοσιογράφο είχε ο Λάζλο Μπόλονι για ακόμα μια φορά. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει τη Μετς εδώ και ενάμισι χρόνο, την οποία μπόρεσε να την κρατήσει στην πρώτη κατηγορίας της Γαλλίας.

Ωστόσο ο οξύθυμος χαρακτήρας του έχει παραμείνει. Ο 70χρονος προπονητής λοιπόν μετά από την ήττα της ομάδας του από τη Λυών με 1-2 την περασμένη Παρασκευή (23/2), πήγε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όπου είχε μια διαμάχη με έναν δημοσιογράφο. Πιο αναλυτικά εκείνος του έκανε μια ερώτηση, κάνοντας τον Μπόλονι να «βγει από τα ρούχα του».

«Άκουσέ με! Όταν κάνεις τέτοιες ηλίθιες, προκλητικές ερωτήσεις... "Πότε θα σε απολύσουν;" Αυτό πρακτικά ζητάς. Και γελάς! Aξίζεις ένα χαστούκι», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Σοκ στη Γαλλία: Παίκτης της Γκινγκάμπ συγκρούστηκε στο κεφάλι και είναι σε τεχνητό κώμα!
LIGUE 1

08:05 - 25.02.2024

Σοκ στη Γαλλία: Παίκτης της Γκινγκάμπ συγκρούστηκε στο κεφάλι και είναι σε τεχνητό κώμα!

Ο ποδοσφαιριστής της Γκινγκάμπ, Αλμπέρτ Ελίς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι στον αγώνα με την Μπορντό. Ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά χρειάστηκε να τεθεί σε τεχνητό κώμα.

Η Μετς με αυτή την ήττα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, όντας στην προτελευταία θέση πέντε βαθμούς μακριά από τις θέσεις που βρίσκονται εκτός αυτής. Η τελευταία φορά που η γαλλική ομάδα είδε νίκη μάλιστα ήταν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν είχε νικήσει με 2-1 τη Λοριάν. Έκτοτε μετράει εννέα ήττες και μία ισοπαλία.