Σοκ στη Γαλλία: Παίκτης της Γκινγκάμπ συγκρούστηκε στο κεφάλι και είναι σε τεχνητό κώμα!

Μπορντό - Γκινγκάμπ

i

PRtScr

Σοκ στη Γαλλία: Παίκτης της Γκινγκάμπ συγκρούστηκε στο κεφάλι και είναι σε τεχνητό κώμα!

Κώστας Τόπας 08:05 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:08 - 25.02.2024

Ο ποδοσφαιριστής της Γκινγκάμπ, Αλμπέρτ Ελίς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι στον αγώνα με την Μπορντό. Ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά χρειάστηκε να τεθεί σε τεχνητό κώμα.

Εικόνες που μας κάνουν να φοβόμαστε τα χειρότερα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα μεταξύ Μπορντό και Γκινγκάμπ, ο Αλμπέρτ Ελίς είχε μια μονομαχία με τον Ντονασιέν Γκομίς, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάσταση της υγείας του προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τον σύλλογο της Γκινγκάμπ.

Παραμένοντας ακίνητος στο έδαφος για πολλά λεπτά, ο διεθνής της Ονδούρας περιποιήθηκε άμεσα από το ιατρικό επιτελείο και στη συνέχεια αποχώρησε περίπου οκτώ λεπτά αργότερα με φορείο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία , ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του τη στιγμή της αποχώρησης του από το γήπεδο πριν τεθεί σε τεχνητό κώμα κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο στο Μπορντό.

Εάν, αρχικά, υπήρχε υποψία για κάταγμα προσώπου, ο τραυματισμός στην πραγματικότητα είναι πιο σοβαρός. Σύμφωνα με πληροφορίες του «France Bleu» και της «L'Equipe», ο Ελίς ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του ανησυχεί ιδιαίτερα τον σύλλογο, μιας και δεν έχει πραγματοποιηθεί απεικόνιση του τραυματισμού του προς το παρόν. Στο πλευρό του οι γονείς του παίκτη, παρόντες στο Μπορντό για τον αγώνα. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Αντμάρ Λόπες, μετέβη στο νοσοκομείο μαζί με τους γονείς του παίκτη.

Για την ιστορία η Μπορντό επικράτησε 1-0 της Γκινγκάμπ και μετά από αυτό το τρίποντο έφτασε τους 35 βαθμούς, με 12 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.