Αναλαμβάνει την Μπορντό ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα

Άλμπερτ Ριέρα

i

©intime

Αναλαμβάνει την Μπορντό ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα

Sportal newsroom 13:17 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 11.10.2023

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την Μπορντό, με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων.

Την προπονητική καριέρα εδώ και δύο χρόνια έχει ακολουθήσει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός πρώην μέσος λοιπόν είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπορντό, η οποία πλέον βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Οι «Γιρονδίνοι» είναι στην εντέκατη θέση τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έξι από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου.

Κάπως έτσι η γαλλική ομάδα αποφάσισε να βρει στο πρόσωπο του Ριέρα τον εκλεκτό που θα τους οδηγήσει ξανά στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο Ισπανός πρώην παίκτης της Λίβερπουλ θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με την Μπορντό. 

Προηγουμένως ο Ριέρα ήταν στην Τσελίγε από τη Σλοβενία, στην οποία έκατσε μόλις τρεις μήνες και πάρει από την Μπορντό το ποσό των 600.000 ευρώ

Τιμωρία μίας αγωνιστικής σε τέσσερις παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν για συμμετοχή σε ομοφοβικά επεισόδια
LIGUE 1

11:12 - 06.10.2023

Τιμωρία μίας αγωνιστικής σε τέσσερις παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν για συμμετοχή σε ομοφοβικά επεισόδια

Σε τιμωρία μίας αγωνιστικής σε τέσσερις παίκτες της Παρί προχώρησε η διοργανώτρια αρχή της Ligue 1 μετά από την συμμετοχή τους σε ομοφοβικά συνθήματα της κερκίδας στο ματς με την Μαρσέιγ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο 41χρονος αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό για μία σεζόν (2010-11), με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ σκόραρε έξι γκολ και μοίρασε άλλες έντεκα ασίστ. Από το 2022 έχει γίνει προπονητής, καθώς τη σεζόν 2021-22 ήταν βοηθός στη  Γαλατάσαραϊ και μία χρονιά μετά πήγε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Με τη σλοβενική ομάδα μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, αλλά και το Κύπελλο Σλοβενίας.