Τα πήρε με δημοσιογράφο στον αέρα ο Λουίς Ενρίκε και αποχώρησε: «Είσαι ο πιο αρνητικός άνθρωπος στον κόσμο» (vid)

Τα πήρε με δημοσιογράφο στον αέρα ο Λουίς Ενρίκε και αποχώρησε: «Είσαι ο πιο αρνητικός άνθρωπος στον κόσμο» (vid)

Κώστας Τσιακλής 20:39 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 09.10.2023

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, τα πήρε με δημοσιογράφο στον αέρα και τον αποκάλεσε ως τον πιο αρνητικό άνθρωπο στον κόσμο.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, τα πήρε με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ρεν για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός τον αποκάλεσε ως τον πιο αρνητικό άνθρωπο στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν λοιπόν επικράτησε εκτός έδρας με 1-3 της Ρεν (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή έβαλε τέλος στα κακά αποτελέσματα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία νωρίτερα είχε φέρει ισοπαλία με σκορ 0-0 με την Κλερμόν ενώ ηττήθηκε και με 4-1 από τη Νιούκαστλ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ισπανός τεχνικός πήγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους όπως συνηθίζεται. Παρών στη συζήτηση ήταν επίσης και ο πρώην ποδοσφαιριστής, Λούντοβιτς Ζουλί. Ο Ενρίκε είχε μια ωραία κουβέντα μέχρι που του έκανε ερώτηση ο δημοσιογράφος, Αλεξάντερ Ρουίθ από το δίκτυο που έχει τα δικαιώματα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν τον ρώτησε για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του και τότε ο Ενρίκε ξέσπασε. Ο πολύπειρος προπονητής προφανώς θύμωσε με αυτήν την ερώτηση μετά από μια επιτυχία και τον χαρακτήρισε ως τον πιο αρνητικό άνθρωπο στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού πάντα πάει μόνο στα αρνητικά, Συγκεκριμένα είπε τα εξής: 

«Μόνο στα αρνητικά πας, ε; Είναι τρομακτικό. Όλες οι συνεντεύξεις. Είσαι ο πιο αρνητικός άνθρωπος στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μια μέρα κερδίσαμε 1-4 και μου είπε ότι αξίζαμε να χάσουμε. Το ποδόσφαιρο έχει πολλές συνθήκες. .. οι νέοι τα καταλαβαίνουν όλα, εσύ είσαι που δεν τα καταλαβαίνεις. Αυτό σκέφτομαι όταν κάνεις τις ερωτήσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα».

Μετά από αυτήν την απάντηση ο δημοσιογράφος προσπάθησε να ηρεμήσει τη συζήτηση όμως ο τεχνικός της Παρί επέλεξε να αποχωρήσει. Ο Ενρίκε λοιπόν άφησε το μικρόφωνο και έφυγε...

Δείτε τη χαρακτηριστική στιγμή στα πρώτα δύο λεπτά και 21 δευτερόλεπτα του πιο κάτω βίντεο: