Η κίνηση με νόημα του Γκουστάβο Πογέτ μπροστά στους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντέλια (gallery)

Η κίνηση με νόημα του Γκουστάβο Πογέτ μπροστά στους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντέλια (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:47 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 09.10.2023

O Γκουστάβο Πογέτ είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τη συζήτησή τους να πραγματοποιείται μπροστά στους δημοσιογράφους. Μία κίνηση γεμάτη νόημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε στη μη κλήση του στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για δύο δύσκολες μονομαχίες, με φόντο μία θέση στους ομίλους του επερχόμενου Euro. Αφενός, η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Ιρλανδία (13/10) εκτός έδρας και αμέσως μετά ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Ολλανδία στην «OPAP Arena» (16/10).

Oι παίκτες της «επίσημης αγαπημένης» συγκεντρώθηκαν στη Ριζούπολη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία από τις τελευταίες προπονήσεις τους πριν από τα ματς. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος κλήθηκε να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Γκουστάβο Πογέτ πραγματοποίησε μία κίνηση γεμάτη νόημα. Συγκεκριμένα, πλησίασε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε μαζί του μία συζήτηση τετ-α-τετ, όσο οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν στον σημείο. 

Η αγκαλιά του Πογέτ στον Κωνσταντέλια (vid)
EURO

14:09 - 09.10.2023

Η αγκαλιά του Πογέτ στον Κωνσταντέλια (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ, τον υποδέχτηκε με μία αγκαλιά.

Αυτή η κίνηση ήταν μία «απάντηση» όσον αφορά τη σχέση του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς και την κριτική που δέχθηκε για την μη κλήση του στα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ. Θυμίζουμε πως τότε αρκετοί είχαν θεωρήσει λάθος την επιλογή αυτή του Ουρουγουανού. Αφορμή, ωστόσο, φαίνεται να είχε σταθεί ένα παράπτωμα του Κωνσταντέλια, το οποίο ο Πογέτ θεώρησε σοβαρό.