«Ο Κριστιάνο ενημέρωσε την Αλ Νασρ πως θέλει να ανανεώσει μέχρι το 2027»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©PrtScr

«Ο Κριστιάνο ενημέρωσε την Αλ Νασρ πως θέλει να ανανεώσει μέχρι το 2027»

Κώστας Τσιακλής 18:58 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 09.10.2023

Δημοσιογράφος από τη Σαουδική Αραβία αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε την Αλ Νασρ πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2027. Αυτή η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία αφού λίγους μήνες νωρίτερα θα διοργανωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και φαίνεται να το διασκεδάζει. Σύμφωνα με δημοσιογράφο της χώρας, ο Πορτογάλος ενημέρωσε τη διοίκηση της Αλ Νασρ πως θέλει να ανανεώσει με την ομάδα μέχρι το 2027, με σκοπό να παρευρεθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Τον Ιανουάριο του 2023 η Αλ Νασρ έκανε το «μπαμ» και ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πολλοί έσπευσαν να πουν πως αυτή η μεταγραφή θα σηματοδοτούσε και το τέλος της καριέρας του Πορτογάλου σούπερ σταρ ωστόσο ο Ρονάλντο φαίνεται να έχει ακόμα μεγάλες βλέψεις.

Σύμφωνα με τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο, Αλ Χαρμπί, ο Ρονάλντο προτού ενσωματωθεί με την Εθνική Πορτογαλίας ενημέρωσε τη διοίκηση της Αλ Νασρ πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα και προτίθεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τα αρχικά στάδια του 2027, όταν και θα ανακοινώσει την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο. Η ημερομηνία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ο 38χρονος θέλει να παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διοργανωθεί το 2026 στα γήπεδα του Μεξικού, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

Αν αυτό συμβεί τότε ο Ρονάλντο θα αγωνιστεί στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός σε ηλικία περίπου 41 ετών. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πάντως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο για το ερχόμενο Euro. 

Συγκεκριμένα ο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε 11 αναμετρήσεις και μετράει ισάριθμα γκολ ενώ έχει και έξι ασίστ. Τα πέντε εκ των τερμάτων του (όπως και οι τρεις ασίστ) ήρθαν τη μήνα Σεπτέμβριο, επιδόσεις που ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.