Η Μπρεστ διέσυρε το Στρασβούργο με πρωταγωνιστή τον Καμαρά και παρέμεινε σε τροχιά Champions League

Η Μπρεστ διέσυρε το Στρασβούργο με πρωταγωνιστή τον Καμαρά και παρέμεινε σε τροχιά Champions League

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:53 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 25.02.2024

Χάρη στα τέρματα του Μαντί Καμαρά (33', 40', 60'), η Μπρεστ πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Στρασβούργου (0-3), για την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

Σπουδαία νίκη για τη Μπρεστ. Οι «κόκκινοι» πανηγύρισαν μεγάλο διπλό στην έδρα του Στρασβούργου με 3-0, για την 23η αγωνιστική της Ligue 1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Έρικ Ρόι ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Με αυτή τη νίκη Μπρεστ βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, ενώ το Στρασβούργο είναι στη 12η θέση με 25 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 33ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Ο Μαντί Καμαρά με μακρινό σουτ έξω από τη περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Η ομάδα του Έρικ Ρόι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και έξι λεπτά μετά η Μπρεστ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Καμαρά. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Μάρτιν Σατριάνο και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 3-0 για τη Μπρεστ διαμόρφωσε ο ίδιος στο 60ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έτσι οι «κόκκινοι» πήραν μία σπουδαία νίκη και παρέμειναν σε τροχιά τίτλου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (24ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ