Σόου από τον Λουίς Ενρίκε μετά την «γκέλα» της Παρί: «Φανταστείτε έναν ήλιο, έναν γαλάζιο ουρανό...» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Σόου από τον Λουίς Ενρίκε μετά την «γκέλα» της Παρί: «Φανταστείτε έναν ήλιο, έναν γαλάζιο ουρανό...» (vid)

Κώστας Τόπας 13:45 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 26.02.2024

Μετά την «γκέλα» της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν (1-1) ο Λουίς Ενρίκε έδωσε ρεσιτάλ σε συνομιλία του με δημοσιογράφο, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Λουίς Ενρίκε μετά την «γκέλα» της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν (1-1) κλήθηκε στη μικτή ζώνη για να συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Αλεξάντερ Ρουίθ, για να αναλύσει την ισοπαλία της ομάδας του.

Ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του μετά την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά κόντρα στη Ρεν και παραδέχτηκε ότι έβγαλε θετικά πράγματα. Τότε είναι που δημοσιογράφος και τεχνικός ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν απόψεις, σε έντονο ύφος.

«Οραματιστείτε... αναπνεύστε, φανταστείτε... τον ήλιο, τον γαλάζιο ουρανό... κλείστε τα μάτια σας! Παρακαλώ, δοκιμάστε το!», του είπε ο Λουίς Ενρίκε.

Ο συγκεκριμένο δημοσιογράφος είναι ακριβώς ο ίδιος με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση ο Λουίς Ενρίκε στο γήπεδο τον περασμένο Οκτώβριο. Με εκείνη την ευκαιρία, ο Ισπανός του είχε πει: «Πηγαίνετε μόνο στα αρνητικά, ε; Είναι τρομακτικό. Όλες οι συνεντεύξεις. Είσαι ο πιο αρνητικός τύπος στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Λουίς Ενρίκε: «Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Εμπαπέ»
LIGUE 1

08:21 - 26.02.2024

Λουίς Ενρίκε: «Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Εμπαπέ»

Ο Λουίς Ενρίκε μετά την ισοπαλία με τη Ρεν και την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια του αγώνα, μίλησε για το μέλλον του Γάλλο αστέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μια μέρα κερδίσαμε 1-4 και είπε Το ποδόσφαιρο έχει πολλές περιστάσεις... οι νέοι τα καταλαβαίνουν όλα, εσύ είσαι που δεν το καταλαβαίνεις. Αυτό σκέφτομαι όταν κάνεις τις ερωτήσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα».