Θανατικές απειλές από τους οπαδούς της Λάτσιο στον Πούλισικ: «Καρκίνο σε εσένα και την οικογένειά σου» (vid)

Πούλισιτς & Πελεγκρίνι

i

PrtScr

Θανατικές απειλές από τους οπαδούς της Λάτσιο στον Πούλισικ: «Καρκίνο σε εσένα και την οικογένειά σου» (vid)

Κώστας Τόπας 14:15 - 02.03.2024

Ένας μακρύς κατάλογος απειλητικών μηνυμάτων για θάνατο και άλλες προσβολές στάλθηκαν στον Κρίστιαν Πούλισικ μετά το ντέρμπι με τη Λάτσιο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε ένα από τα πιο τεταμένα παιχνίδια της πρόσφατης μνήμης στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Παρασκευής (01/03), σε έναν αγώνα που είδε τον διαιτητή Μάρκο Ντι Μπέλο να αποβάλει τρεις παίκτες της Λάτσιο, εκτοξεύοντας κύματα οργής στις τάξεις των «λατσιάλι».

Ο Πούλισιτς βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον Λούκα Πελεγκρίνι μετά από ένα φάουλ στον Βαλεντίν Καστεγιάνος. Συγκεκριμένα, στο 56' ο Αμερικανός δεν τήρησε το fair play με αποτέλεσμα να συνεχίσει κανονικά το ματς. Κάτι που εξόργισε τον αμυντικό της Λάτσιο, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινα κάρτα. Το «calciomercato.com» περιγράφει πώς αρκετοί εξαγριωμένοι οπαδοί των «λατσιάλι» στέλνουν απειλές θανάτου και άλλες κατακριτέες προσβολές στον Πούλισικ, με ορισμένες σελίδες θαυμαστών της Μίλαν να προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλους όσους εμπλέκονται στις πράξεις.

Παραδείγματα της αποκρουστικής γλώσσας που στάλθηκαν στον Αμερικανό εξτρέμ της Μίλαν είναι το «πεθάνεις από καρκίνο, ίσως να πρέπει εκραγείς με την οικογένειά σου», «Δεν σου εύχομαι να πεθάνεις, αλλά αντιθέτως να υποφέρεις αργά κάθε μέρα» και «Θα πρέπει να ξοδέψεις όλα σου τα χρήματα για φάρμακα, η μητέρα σου πέθανε».