Ανατριχιαστικό: Παίκτης της Αλμερία στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο από συμπαίκτη του! (vid)

Λούκα Ρομέρο

i

PrtScr

Ανατριχιαστικό: Παίκτης της Αλμερία στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο από συμπαίκτη του! (vid)

Κώστας Τόπας 10:45 - 02.03.2024

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Λούκα Ρομέρο, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Αλμερία από τη Μίλαν, δέχθηκε ένα άσχημο χτύπημα στο κεφάλι από τον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην Αλμερία με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν, Λούκα Ρομέρο δέχθηκε μια τρομερή κλωτσιά στο πρόσωπο από τον συμπαίκτη του Μαρκ Πουμπίλ, στον αγώνα απέναντι στη Θέλτα, στο στάδιο «Μπαλαϊδός», για την 27η αγωνιστική της La Liga.

Η κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο ήταν τόσο δυνατή, που ο προπονητής της ομάδας της Ανδαλουσίας, Γκαίθκα Γκαριτάνο Αγκίρε, τον αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Λάτσιο και της Μαγιόρκα έφυγε με φορείο, με νάρθηκα στον αυχένα και μεταφέρθηκε απευθείας σε νοσοκομείο του Βίγκο για να εξεταστεί από γιατρούς για εξετάσεις.

Ο Πουμπίλ πάλευε για τη μπάλα με τον Ντε λα Τόρε και όταν γλίστρησε, σε βρεγμένο γήπεδο, χτύπησε τον Λούκα Ρομέρο στο πρόσωπο. Μετά τα μεσάνυχτα στην Ισπανία, μαθεύτηκε ότι ο μεσοεπιθετικός της Αλμερίας δεν είχε σπάσει το σαγόνι του, μια αμφιβολία που είχε δηλώσει ο Γκαριτάνο στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής έφυγε από το νοσοκομείο με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο για να περάσει τη νύχτα με τους συμπαίκτες του.

Ο Ρομέρο λίγες ημέρες πριν είχε πετύχει δύο γκολ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός είναι δανεικός στην Αλμερία από τον Ιανουάριο από τη Μίλαν. Το ματς έληξε 1-0 για τη Θέλτα, με γκολ του Μινγκέζα. Η Αλμερία, η οποία ήταν ήδη με δέκα λόγω της αποβολής του Λάνγκα, δεν έχει κερδίσει σε 24 αγώνες και, έχοντας συγκεντρώσει εννέα βαθμούς. Ο υποβιβασμός στο τέλος του πρωταθλήματος μοιάζει σχεδόν καταδικασμένος.