«Οι οπαδοί της Θέλτα θέλουν τον Καρβαλιάλ για να τους σώσει - Θετικός ο Πορτογάλος»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

«Οι οπαδοί της Θέλτα θέλουν τον Καρβαλιάλ για να τους σώσει - Θετικός ο Πορτογάλος»

Δημήτρης Χούπης 19:54 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 27.02.2024

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία οι οπαδοί της Θέλτα θέλουν την επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στην ομάδα τους για να τη σώσει από τον υποβιβασμό, με τον Πορτογάλο να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Λίγους μήνες μετά την απόλυσή του από τον Ολυμπιακό, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει γίνει ήδη... όνειρο από τους οπαδούς της Θέλτα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκατσε μόλις έντεκα μήνες στους «ερυθρόλευκους», αλλά στην ομάδα από το Βίγκο έχει μια ξεχωριστή θέση.

Η Θέλτα λοιπόν βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι φίλοι του συλλόγου έχουν αρχίσει να... φωνάζουν για την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ. Την ίδια ώρα μάλιστα έχουν βρει, όπως φαίνεται και τον αντικαταστάτη του.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ λοιπόν έχει γίνει ο αγαπημένος των φίλων της ισπανικής ομάδας, οι οποίοι στα social media έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για να επιστρέψει. Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «El Gol Digital» ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μοιάζει θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η ΔΕΑΒ διαβιβάζει στον Εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της Επιτροπής για απειλητικές αναρτήσεις μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:54 - 27.02.2024

Η ΔΕΑΒ διαβιβάζει στον Εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της Επιτροπής για απειλητικές αναρτήσεις μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Την καταγγελία του παρατηρητή της ΔΕΑΒ για εις βάρος του απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ανακοίνωσε πως θα διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας.

Ο 58χρονος αποτέλεσε προπονητής της ομάδας από το Βίγκο για μια σεζόν περίπου, αφού έκατσε στον πάγκο της από τον Νοέμβρη του 2022 μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Την περασμένη σεζόν λοιπόν η Θέλτα τερμάτισε 13η με 43 βαθμούς. Ο λόγος που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους οπαδούς του συλλόγου, είναι το γεγονός ότι όταν την ανέλαβε ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού και στο τέλος τερμάτισε στην 13η θέση.