Ήττα για τη Σασουόλο από τη Βερόνα με πρωταγωνιστή τον Σφιντέρσκι - Πονοκέφαλος για τον τραυματισμό του Μπεράρντι, που ίσως χάσει και το Euro!
i

© PrtScr

Ήττα για τη Σασουόλο από τη Βερόνα με πρωταγωνιστή τον Σφιντέρσκι - Πονοκέφαλος για τον τραυματισμό του Μπεράρντι, που ίσως χάσει και το Euro!

Γιάννης Λιβανός 16:14 - 03.03.2024

Με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 79', η Βερόνα, κέρδισε τη Σασσουόλο στο ματς που είχε χαρακτήρα «τελικού». Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο «πάγωσαν» βλέποντας να τραυματίζεται σοβαρά ο Ντομένικο Μπεράρντι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμη και για ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Η Βερόνα αναδείχθηκε νικήτρια σε ένα εκ των κομβικότερων παιχνιδιών για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, η οποία επικράτησε 1-0 της Σασσουόλο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Serie A.

Με αυτή τη νίκη και το «τρίποντο» η Βερόνα απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και από τη σημερινή της αντίπαλό (+3).

Στα του παιχνιδιού, το ματς φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 79', «κάνοντας σεφτέ» με τη νέα του ομάδα (όντας δανεικός από την αμερικάνικη Σάρλοτ).

Η αναμέτρηση ωστόσο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντομένικο Μπεράρντι, με τον ηγέτη της Σασσουόλο να αποχωρεί στο 60' υποβασταζόμενος.

Δυστυχώς, οι πρώτες εκτιμήσεις και πληροφορίες δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές όχι μόνο για τους «νεροβέρντι» αλλά και για την εθνική Ιταλίας ενόψει του προσεχούς Euro.

Συγκεκριμένα, πηγές στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης (κοντά στους έξι μήνες).

Αν οι δυσοίωνες αυτές εκτιμήσεις επαληθευτούν, τότε ο Μπεράρντι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τη Σασουόλο στη Serie A, αλλά κυρίως δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της εθνικής Ιταλίας στο επέρχομενο Euro.