Επος: Ο Τούχελ έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του κατά τη διάρκεια έντονης ομιλίας στους παίκτες της Μπάγερν (vid)

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Επος: Ο Τούχελ έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του κατά τη διάρκεια έντονης ομιλίας στους παίκτες της Μπάγερν (vid)

Κώστας Τόπας 13:40 - 06.03.2024

Ενα απρόοπτο είχε ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λάτσιο, καθώς ο Γερμανός τεχνικός των Βαυαρών έσπασε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους παίκτες.

Με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει ο Τόμας Τούχελ, μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο και χρειάστηκε επίσης λίγο περισσότερο για να κατέβει τις σκάλες στην «Allianz Arena». Ο Γερμανός προπονητής εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί στο Amazon Prime. «Η ομιλία κινήτρων πριν από τον αγώνα μου κόστισε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου. Αλλά δεν είχα το θάρρος να βγάλω το παπούτσι μου γιατί πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να ξαναμπώ μέσα».

Ο Τζόσουα Κίμιχ αποκάλυψε ότι ο Τούχελ είχε κλωτσήσει μια πόρτα, ο προπονητής το επιβεβαίωσε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου. «Κλώτσησα μια πόρτα κατά την τελευταία μου ενθαρρυντική ομιλία. Νομίζω ότι έσπασα το δάχτυλο του ποδιού μου, ή τουλάχιστον έτσι νιώθω. Είναι πολύ οδυνηρό. Γι' αυτό δεν άντεξα άλλο και καθόμουν σε όλο το ματς. Αλλά θα είναι εντάξει, είμαι χαρούμενος που θα κάνω αυτή τη θυσία».

Ο Τόμας Μίλερ μπορούσε να δει το χιούμορ σε αυτό. «Όπου γίνεται δουλειά, πέφτουν μάρκες. Στο κορυφαίο άθλημα πάντα ξεπερνάς τα όρια. Μόνο το τσάι από φρούτα του δάσους δεν θα σε βγάλει πουθενά», γέλασε. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ αστειεύτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να είναι ο Τούχελ που σπάει το δάχτυλο του ποδιού παρά ένας παίκτης της Μπάγερν.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει κάτι να γελάσει ξανά η Μπάγερν, αφού τις τελευταίες εβδομάδες αφορούσαν κυρίως την επικείμενη αποχώρηση του Τούχελ και τις απογοητευτικές εμφανίσεις.

Ο ίδιος ο προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από όσα έδειξε η ομάδα του. «Πολύ σταθερή και πειθαρχημένη εμφάνιση. Δεν ήταν εύκολο. Έπρεπε να σκοράρουμε δύο φορές απέναντι σε μια ομάδα Σαρρή και το κάναμε αυτό καλά χωρίς να κάνουμε τίποτα τρελό».