Κέιν: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένα σημείο για την ανάκαμψη στο υπόλοιπο της χρονιάς»

Χάρι Κέιν

i

© PrtScr

Κέιν: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένα σημείο για την ανάκαμψη στο υπόλοιπο της χρονιάς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:34 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 06.03.2024

Ο Χάρι Κέιν μίλησε για την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Λάτσιο και μεταξύ άλλων στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι.

Η Μπάγερν Μονάχου απέδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στη Λάτσιο και παρά την ήττα στο πρώτο ματς της Ρώμης (1-0), πήρε εύκολα την πρόκριση για τους «8» του Champions League. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επικράτησε με 3-0 στη ρεβάνς κι έτσι επέστρεψε στις νίκες.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο σκόρερ των δύο από τα τρία γκολ Χάρι Κέιν, μίλησε για την πρόκριση και την ανάκαμψη ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένα σημείο για την ανάκαμψη στο υπόλοιπο της χρονιάς. Εάν παίξουμε έτσι στους περισσότερους αγώνες, θα επιστρέψουμε στις νίκες. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά. Είναι μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής όσον αφορά στα γκολ που έχουμε πετύχει, αλλά ως ομάδα ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.

Προσπαθώ να βοηθήσω σε αυτήν την κατάσταση, η ομάδα προσπαθεί να βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση. Και ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ως σημείο καμπής στην Bundesliga για να ασκήσει λίγη πίεση στη Λεβερκούζεν».

Από την άλλη, ο Κίμιχ κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι: «Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε μερικά καλά ματς για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ήταν σίγουρα ένα καλό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσουμε σε τρεις ημέρες, διαφορετικά θα πρέπει ν' αρχίσουμε ξανά από την αρχή».