Οπαδοί της Λάτσιο πήγαν στην αγαπημένη μπυραρία του Χίτλερ και γλέντησαν με φασιστικά συνθήματα και χαιρετισμούς (vid)

Οπαδοί της Λάτσιο πήγαν στην αγαπημένη μπυραρία του Χίτλερ και γλέντησαν με φασιστικά συνθήματα και χαιρετισμούς (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:29 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 05.03.2024

Οι οπαδοί της Λάτσιο που ταξίδεψαν στο Μόναχο για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου, πήγαν στην ιστορική μπυραρία του Χίτλερ και γλέντησαν με φασιστικά συνθήματα και χαιρετισμούς.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (5/3, 22:00) στην «Allianz Arena» τη Λάτσιο, για τη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων, για τη φάση των «16» του Champions League.

Η Μπάγερν καλείται να ανατρέψει απέναντι στην Λάτσιο το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Ολίμπικο», για να πάρει αυτή την πρόκριση και να μείνει… ζωντανή στο κυνήγι ενός τίτλου.

Οι Βαυαροί βρίσκονται στο -10 από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Bundesliga, ενώ έχουν αποκλειστεί από το γερμανικό Κύπελλο και απώλεσαν και το εγχώριο Σούπερ Καπ.

Οι «λατσιάλι» από την άλλη πλευρά δεν περνούν και την καλύτερη φάση τους, καθώς μετρούν δύο διαδοχικές ήττες στην Serie A, από Φιορεντίνα και Μίλαν, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Λάτσιο επισκέφτηκαν την μπυραρία «Hofbrauhaus», του Αδόλφου Χίτλερ.

Οι γνωστοί για τα ακροδεξιά συναισθήματά τους οπαδοί της ιταλικής ομάδας τραγούδησαν συνθήματα για τη Λάτσιο και ολοκλήρωσαν με την κραυγή «Duce, Duce, Duce», επαναλαμβανόμενη πολλές φορές και συνοδευόμενη από φασιστικούς χαιρετισμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο: