Χαμός πριν το Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν: Η αστυνομία απέτρεψε «ραντεβού» των οπαδών και κατέσχεσε ολόκληρο οπλοστάσιο (vid)

Χαμός πριν το Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν: Η αστυνομία απέτρεψε «ραντεβού» των οπαδών και κατέσχεσε ολόκληρο οπλοστάσιο (vid)

Κώστας Τόπας 15:14 - 05.03.2024

Ολόκληρο... οπλοστάσιο κατέσχεσε η αστυνομία της Ισπανίας, η οποία μάλιστα προχώρησε και σε συλλήψεις οπαδών της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Champions League.

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκονται οι υπηρεσίες ασφαλείας λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο αγώνα των 16 του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή την Τρίτη (05/03, 22:00). Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Noticias de Gipuzkoa», οι αρχές απέφυγαν μια σκληρή μάχη μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων στο περιθώριο της αναμέτρησης. Ο Βάσκος υπουργός Ασφαλείας, Josu Erkoreka, αποκάλυψε ότι η αστυνομία είχε εντοπίσει περίπου 50 οπαδούς από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και περίπου 100 από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Μέλη της τοπικής αστυνομίας, ερεύνησαν περίπου 20 οχήματα όπου κατέσχεσαν πολλά επικίνδυνα και απαγορευμένα αντικείμενα καθώς και όπλα. Αναλυτικά, η αστυνομία και η δημοτική φρουρά του Σαν Σεμπαστιάν βρήκαν 15 μπαστούνια γκολφ, μια μεταλλική ράβδο, τρία τσεκούρια,, δύο ζεύγη ορειχάλκινες αρθρώσεις, ένα μαχαίρι, δύο μαχαίρια τσέπης, μία επεκτεινόμενη ράβδο, πολλά κατσαβίδια, ένα σφυρί, φωτοβολίδα, αρκετές κουκούλες και γάντια. Μια λεία που εκτίθεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα βασκικά ΜΜΕ, οι ανακριτές διαπίστωσαν ότι είχαν οριστεί δύο συναντήσεις μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων για επεισόδια στο περιθώριο της αναμέτρησης. Οι Γάλλοι αστυνομικοί φέρεται να συνέλαβαν επίσης «12 οπαδούς που ετοιμάζονταν να επιτεθούν σε ένα μπαρ όπου βρίσκονταν δεκάδες οπαδοί της Σοσιεδάδ».

Τα McDonald's εκμεταλλεύτηκαν την αποχώρηση του Εμπαπέ και γίνονται ένα με τη Ligue 1
LIGUE 1

10:30 - 05.03.2024

Τα McDonald's εκμεταλλεύτηκαν την αποχώρηση του Εμπαπέ και γίνονται ένα με τη Ligue 1

Η πολυεθνική εταιρεία εστιατορίων, McDonald's, αγόρασε τα δικαιώματα ονομασίας του γαλλικού πρωταθλήματος για 20 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Συνολικά, 2.000 οπαδοί της Παρί θα πάρουν τις θέσεις τους στις εξέδρες της «Reale Arena» το βράδυ της Τρίτης (05/03, 22:00). Στο γήπεδο αναμένονται 37.000 κόσμος για τον συγκεκριμένο αγώνα.