Τα δίνει όλα για την ανατροπή η Μπάγερν - Να κάνει τη δουλειά της η Παρί

Oι παίκτες της Μπάγερν

Τα δίνει όλα για την ανατροπή η Μπάγερν - Να κάνει τη δουλειά της η Παρί

Στέλιος Βαρδάκης 09:08 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 05.03.2024

Επιστροφή του Champions League με τις πρώτες ρεβάνς για τη φάση των «16». Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Λάτσιο με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 1-0 του πρώτου ματς, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η δράση στο Champions League επιστρέφει με τις πρώτες ρεβάνς της φάσης των «16» του θεσμού. Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί στο «Allianz Arena» την Λάτσιο με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς στο «Ολίμπικο». Από την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν ταξιδεύει στη Βασκονία και το Σαν Σεμπαστιάν για να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Μπάγερν καλείται να θυμηθεί τον καλό της εαυτό εάν θέλει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Λάτσιο. Οι Λατσιάλι στην Ιταλία είχαν κερδίσει με 1-0 χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Ιμόμπιλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) με την Φράιμπουργκ στο πρωτάθλημα τη στιγμή που φαίνεται να έχει μείνει πολύ πίσω στη κούρσα του τίτλου. Ο Γερμανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ουπαμεκανό που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σανέ και Γκνάμπρι.

Από την άλλη η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προέρχεται από ήττα (1-0) από τη Μίλαν σε ένα ματς που δέχθηκε 3 κόκκινες κάρτες. Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και το Champions League φαντάζει ως μία εξαιρετική ευκαιρία για να σωθεί η χρονιά, ειδικά όπως εξελίχθηκε το πρώτο ματς

Στο άλλο ματς της ημέρας η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να κάνει τα βασικά για να υπερασπιστεί τη νίκη της (2-0) στο πρώτο ματς κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εμπαπέ και Μπαρκολά οι σκόρερ των «Παριζιάνων» στο πρώτο ματς και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένα βουνό έχει να ανέβει η Σοσιεδάδ η οποία προέρχεται από συνεχόμενα κακά αποτελέσματα (δύο ήττες στο πρωτάθλημα και αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου).

Η σέντρα και για τα δύο παιχνίδια έχει προγραμματιστεί για τις 22:00 και θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT.