Ο Εμπαπέ αρνήθηκε να υπογράψει σε πανό της Ρεάλ και προκάλεσε αντιδράσεις (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο Εμπαπέ αρνήθηκε να υπογράψει σε πανό της Ρεάλ και προκάλεσε αντιδράσεις (vid)

Κώστας Τόπας 10:22 - 05.03.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τράβηξε τα βλέμματα πάνω του κατά την άφιξή του στην Ισπανία για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της άφιξης της αποστολής της Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαν Σεμπαστιάν, ενόψει της αναμέτρησης των Παριζιάνων με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Champions League.

Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο, ο Γάλλος αστέρας, Κιλιάν Εμπαπέ έγινε το επίκεντρο της προσοχής και ο κύριος στόχος των οπαδών, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά «Εμπαπέ, στη Ρεάλ».

Την ώρα που ο 25χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός ανταποκρινόταν στα αιτήματα των οπαδών, οι κάμερες του «Movistar Plus+» απαθανάτισαν τη στιγμή που ο Εμπαπέ απέφυγε να υπογράψει ένα πανό, το οποίο είχε ζωγραφισμένο το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Εμπαπέ συνειδητοποιεί ότι πρόκειται να υπογράψει ένα πανό με το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης και γρήγορα κατεβάζει το στυλό του και το αποφεύγει. Για να μην υπάρχουν σχόλια 24 ώρες πριν παίξει για μια θέση στο προημιτελικά του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν και δεν μπορεί να αποφύγει να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής», αναφέρουν στην Ισπανία για την «ντρίπλα» του Εμπαπέ να υπογράψει σε πανό της Ρεάλ Μαδρίτης.