Στο Netflix στις αρχές Απριλίου το ντοκιμαντέρ για το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι

Πανηγυρισμοί παικτών Μάντσεστερ Σίτι

i

© PrtScr

Στο Netflix στις αρχές Απριλίου το ντοκιμαντέρ για το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι

Στέλιος Βαρδάκης 15:44 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 05.03.2024

Στις 2 Απριλίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix η σειρά ντοκιμαντέρ για το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι με τίτλο «Together: Tr3ble Winners».

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε πέρυσι μία εκπληκτική σεζόν κατακτώντας τη Premier League, το Champions League και το FA Cup. Έτσι, έγραψε ιστορία καθώς έγινε η δεύτερη ομάδα από την Αγγλία που κατέκτησε το τρεμπλ μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον το 1999.

Το γκολ Ρόδρι κόντρα στην Ίντερ στον τελικό του Champions League ήταν αυτό που έδωσε το πολυπόθητο τρόπαιο στη Σίτι (που ήταν και το πρώτο της ιστορίας της) και ολοκλήρωσε αυτό το ιστορικό επίτευγμα για τους «πολίτες».

Το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στο Netflix όπου φημολογείται ότι ξόδεψε ένα εφταψήφιο ποσό για να πάρει την άδεια από την αγγλική ομάδα ώστε να πάρει τα δικαιώματα και να μεταφέρει στην πλατφόρμα του, μέσα από μία σειρά ντοκιμαντέρ, αυτή την ιστορική σεζόν για τους «σίτιζενς».

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου και θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ θα είναι «Together: Tr3ble Winners» ενώ η διάρκεια των επεισοδίων δεν έχει γίνει γνωστή.