Εριξε τη «βόμβα» ο Χάαλαντ: «Είμαι χαρούμενος στη Σίτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images/Ideal Images

Εριξε τη «βόμβα» ο Χάαλαντ: «Είμαι χαρούμενος στη Σίτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον»

Κώστας Τόπας 15:35 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 05.03.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι εν μέσω δημοσιεύσεων που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τότε που εξασφάλισε μια μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι το 2022, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει εδραιώσει τη φήμη του ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Την περασμένη σεζόν, ο Νορβηγός σημείωσε ρεκόρ συλλόγου με 52 γκολ, συμπεριλαμβανομένων 36 τερμάτων στην Premier League, καθώς οι Πολίτες κέρδισαν το Champions League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας, ολοκληρώνοντας τον μυθικό τρεμπλ.

Όπως είναι φυσικό, τέτοιες εμφανίσεις έχουν τραβήξει την προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Χάαλαντ πριν από τη μετακίνησή του στη Σίτι. Ο «Cyborg» συνεχίζει να συνδέεται με τους Μαδριλένους, παρότι έχει περισσότερα από τρία χρόνια υπολειπόμενο συμβόλαιο με την «γαλάζια» ομάδα του Μάντσεστερ.

Δημοσιεύματα νωρίτερα αυτή τη σεζόν υποστήριξαν ότι οι πρωταθλητές της Premier League ήταν σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία, με τη «Mirror» να προσθέτει ότι θα μπορούσε να κερδίσει έως και 600.000 ευρώ την εβδομάδα σε μια βελτιωμένη συμφωνία.

Από την πλευρά του, ο Έρλινγκ Χάαλαντ κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στους Πολίτες, με τα σχόλια του υποδηλώνουν ότι μια νέα συμφωνία δεν είναι τόσο μακριά για να επιτευχθεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά με τους ανθρώπους που περιβάλλουν. Ο προπονητές, οι διευθυντές, το διοικητικό συμβούλιο, είμαι πολύ χαρούμενος μπορώ να πω. Το λέω τώρα, ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το μέλλον, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Μπορείς να γράψεις αυτό αλλά και όλα όσα είπα πριν!», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Κοπεγχάγη (06/03, 22:00) για το Champions League, ο 23χρονος επιθετικός.

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Ναι, η εστίασή μου είναι κυρίως τώρα στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, πριν από δύο ημέρες ένα ντέρμπι, τώρα Champions League, την Κυριακή είναι η Λίβερπουλ, οπότε νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτό», κατέληξε.