Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Χάαλαντ μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Χάαλαντ μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Τόπας 09:01 - 04.03.2024

Μετά το γκολ που «σφράγισε» για τη Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη στο ντέρμπι με τους «κόκκινους διαβόλους», ο Έρλινγκ Χάαλαντ πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σφράγισε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι. Αυτή την Κυριακή (03/03) οι Πολίτες ανέτρεψαν το σκορ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) στην Premier League, χάρη στα δύο γκολ του Φιλ Φόντεν και ένα τέρμα του Νορβηγού αστέρα. Οταν έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, ο «Cyborg» έκανε έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό, το «Πόζναν».

Το «Πόζναν» είναι ένας πανηγυρισμός οπαδών, που στέκονται με την πλάτη στο γήπεδο, ώμο με ώμο, πηδώντας επί τόπου. Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έχουν συνηθίσει με αυτόν τον τρόπο να πανηγυρίζουν γκολ. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ λοιπόν απέτισε ένα ωραίο φόρο τιμής, με τη μορφή επίπληξης και για την αντίπαλη ομάδα, κάνοντας το «Πόζναν» στον απόηχο του γκολ του.

18ο γκολ στην Premier League

Χάρη στο γκολ του, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε ένα ιστορικό γκολ κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς έφτασε το 28ο τέρμα του για τη φετινή σεζόν και το 18ο στο πρωτάθλημα. Μετά από αυτό, «οι σπουδαίοι παίκτες που έχω γνωρίσει έχουν αυτή την απίστευτη ικανότητα να ξεχνούν σε μια στιγμή», παρατήρησε ο Γκουαρντιόλα.

Την ερχόμενη Κυριακή, η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει αγώνα κορυφής στην Premier League Λιγκ με τη Λίβερπουλ, τη σημερινή πρωτοπόρο με έναν βαθμό μπροστά από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Από το 2018 μόνο οι «Reds» το 2020 έχουν στερήσει από τους Πολίτες τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Εν αναμονή αυτής της συνάντησης, η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να επικυρώσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League αυτή την Τετάρτη (06/03, 22:00) κόντρα στην Κοπεγχάγη.